Miért nem jön be nekem az élet?
Figyelt kérdés
Egyszerűen én nem tudom miből lettem megcsinálva de az ég világon semmi nem érdekel. Utálok tanulni, nem szeretem a sportokat, a mozgást, a zene se érdekel úgy igazán. Nem szeretek barátkozni, idegesítenek az emberek. Nincs bennem semmi versenyszellem, motiváció. Egész nap az ágyban feküdnék, ha tehetném.
Barátaim egyáltalán nincsenek, az osztályom is utál.
Mit csinálok rosszul? Hogyan tudnék változtatni magamon?
Segítsetek légyszi!
18/F
2023. febr. 18. 22:29
1/3 anonim válasza:
Ne az osztályoddal foglalkozz, mások is vannak a világon.
Biztos van ami érdekel.
2/3 anonim válasza:
Tudd meg, miért utálnak. Ennek valami oka szokott lenni. Amúgy meg szokj hozz, hogy az életben sem az van, hogy körül fognak rajongani a két szép szemedért.
3/3 anonim válasza:
Lehetséges, hogy depresszióval küzdesz. Nekem is végig kísérte a tinikoromat 13-19 éves koromig. Nem volt kedvem semmire azok a dolgok amiket régen szerettem tehernek tűnnek, könnyen leszel ideges. Nem tálatam az élet értelmét és önbizalmam sehol sem volt. Kívülállónak éreztem magam mindenhol otthon, suliba. Úgy éreztem nem ért meg senki ezt írással adtam ki magamból és most 21 evesen visszanézve eléggé depressziós voltam még ha, akkor nem is akartam bevalanni magamnak. Most sokkal boldogabb vagyok és az életem jobb fele halad. Szóval ha ez lehet a gond, akkor próbálj meg felkeresni egy pszichológust ő segíteni tud. Ne vesztegesd el a fiatal éveid depresszióval ha segítség által le küzdheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!