Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményed arról, amikor...

Mi a véleményed arról, amikor az emberek, vagy 1 ember a saját véleményét, igazságát, akaratát akarja ráderőszakolni? Hogyan cselekszel?

Figyelt kérdés

Elfogadod azt amit nem akarsz, és belemész? De ha nem önszántadból, teljes egyetértésben a másikkal csinálsz valamit, annak mi értelme? Toxikus lesz. Vagy nem?

Én letudom azzal, hogy hagyjuk ezt a témát (amiről teljesen más a véleményünk), haladjunk tovább, vagy beszéljünk másról, vagy semmiről. Még az is jobb.

Vagy erre mi a helyes reakció?

2023. febr. 14. 11:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

"Az embernek nem lehet saját akarata és döntése, és csak 1 igazság létezik?"

. A Te döntésed, hogy megnézd a videóját.

2023. febr. 14. 12:48
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
9: A videó elől? Igen, fordulj el :D
2023. febr. 14. 12:48
 13/18 Metionin ***** válasza:
100%
Nem mindegy, hogy mennyit kell vele találkozni. Ha csak alkalmanként vagy egyszeri alkalommal valami random ember elkezd téríteni valamire, akkor kb. leszarom, ha tehetem, ott hagyom, ha nem, akkor bólogatok és nem figyelek rá. Ha viszont gyakran kell vele találkoznom, akkor kezdetben csak szólok, hogy ehhez semmi köze, ne szóljon bele, és ha csak nyomatja, akkor sértődés árán is eligazítom.
2023. febr. 14. 13:00
 14/18 anonim ***** válasza:
Általában nem egyetlen elszigetelt témában nem szoktak velem egyetérteni az emberek, hanem rendszerszintű a zavar, ami náluk beállt. Így ha nem fontos a kapcsolat, akkor megszakítom velük. Ha fontos, akkor igen, annyit mondok, hogy hagyjuk, és szidom magam, hogy miért nem voltam óvatosabb, hogy ne gyalogoljak bele valami kényes témába. Általában olyan a kisugárzásom, hogy elve nem rajtam szokták keresni a pozitív visszacsatolást az ilyen téveszmés alakok, szerencsére.
2023. febr. 14. 15:12
 15/18 anonim ***** válasza:
93%

Egyébként elárulja valaki, hogyan lehet egy netre feltöltött videofelvételen keresztül ráerőszakolni valakire az akaratodat?

Kérdező, nem ismerem a TikTok-ot, de biztos vagyok benne, hogy ott is megtalálható a pici szürke x a jobb felső sarokban.

Meg kell nyomni, ha olyasmit látsz, ami nem tetszik/nem akarod megnézni, és máris nem vagy rákényszerülve, hogy megnézd.

2023. febr. 14. 15:27
 16/18 A kérdező kommentje:

Nem a videóról szól a kérdés, csak egy példa. Ez is csak egy vélemény, hogy a szeretet aztán többet ér a pénznél, és az/azok cselednek helyesen, akik ezt a nézetet vallják.

Érdekelt ki hogyan kezeli, ha valakivel nem egyezik valamiben a véleménye, legyen az családtag, munkatárs, barát vagy bárki.

2023. febr. 14. 16:33
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
De hát a youtube meg a tiktok fizet nem? Vagy ha az egyiken népszerű, akkor mehet a youtube ami fizet. Most ez reklám volt? Mert akkor a szokásos szeretet kihasználása üzletre.
2023. febr. 15. 06:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem érdekel, ha nagyon köti az ebet a karóhoz, akkor nyíltan megmondom ÉN a véleményemet, aminek nem örül majd :D
2023. febr. 16. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!