Aki gyakorin, bármely témában kérdést tesz fel, és a legtöbb válaszban kritizálják a jellemét, elgondolkozik egy pillanatra azon, hogy talán igaza lehet a többségnek? Magába néz a kérdező?
Szerintem tud egy jó görbetükör lenni DE!
Nem minden kategóriában.
Teljesen más a közöss|g minden kategóriában, hidd el Nekem.
A normális kategóriában, mint mondjuk Szórakozás vagy itt az Emberekbe, normális válaszok szoktak jönni, de nézik hogyan van ki írva az a kérdés.
Én mindig korrekt válaszokat kaptam a kérdéseimre és a kérdésemre is válaszoltak az emberek.
Tudományban volt némi félreértés, mivel azt hitték " ezós " válaszokat akarok kapni, de miután normálisan válaszoltam meg is lepődtek, hogy valóban tudományos választ szeretnék kapni és saját véleményt és úgy teljesen meg is változott a légkör.
Némely kategóriákban, ha rászólnak az emberre, akkor tényleg gond van, de a Vallás meg az Ezotéria kategória nem jó görbetükörnek, mivel sok fanatikus van ott (tisztelet a kivételnek).
A normális kategóriákban érdemes hallgatni a hozzászólókra, mivel figyelik a kérdés kiírásának módját is, hogy milyen a Kérdező és ahoz képest válaszolnak is.
De nagyon ritka, ha valaki el gondolkozik, inkább csak leszarja és elkönyveli, hogy mindenki hülye, de van aki viszont Magába néz, de komolyan ritka.
A 2-esnek tökéletesen igaza van.
Amúgy ide pont hogy a beteg lelkű emberek jönnek sokszor, mert itt ugye az anonimitás védelme alatt ki tudják élni boldogtalanságukat. Ugye aki feltesz itt egy kérdést, az sebezhető felületet is kínál ---> máris kiváló célpont az ilyen moslékoknak, hogy jól beleálljanak.
Itt bármit kérdezel, bármit írsz, bármit állítasz---> te vagy a bűnös, megérdemelsz minden rosszat.
Én nem szoktam sértegetni másokat. Nem személyeskedek. Nyilván botlottam már bele én is anyázásokba itt, de ezek kivétel nélkül (!) úgy kezdődtek, hogy írtam egy választ, amibe belekötött valamelyik anonim féreg, és elkezdett sértegetni.
De ismétlem: én SOHA nem akarok megbántani senkit alapesetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!