Válaszoló.
Kérdezni én nem szoktam, mert amit nem tudok azt valószínűleg itt sem fogja senki normálisan megválaszolni. Többször próbálkoztam az évek alatt, de mindig ezt tapasztaltam.
Alapvetően kérdezőnek tartom magam, bár sokkal több választ adtam, mint kérdést feltettem.
Viszont mindenképp közelebb állnak hozzám a saját kérdések.
Érdekes, vicces, bolond, idegesítő kérdéseket teszek fel, amikre olyan válaszok jönnek, hogy öröm olvasni.
Ritkán válaszolok.
Válaszoló.
Nagyon ritkán tettem fel kérdéseket, azokat is régebben, azonban sajnos sok segítő válasz nem érkezett rájuk. Legtöbbször a saját problémájukat panaszolták el a válaszolók, a kérdésemre nem is reagálva.
Válaszoló. Sokminden érdekel és sokmindenről olvasok, ezért sok esetben tudok hasznos választ is adni. Közben itt a kérdések alatt a válaszokat olvasva mégtöbbet tudok meg, szóval még hasznos is.
Kérdéseket ritkán teszek fel, a legtöbb dologra nekem ott a google, max ha emberek kifejezett véleménye érdekel valamiről, olyankor szoktam 1-1 kérdést feltenni az adott témában. Ha más még nem tette fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!