Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akiknek nagy kutyái vannak,...

Akiknek nagy kutyái vannak, azok az emberek hogy hogy nem félnek tőlük?

Figyelt kérdés
Nem tudom elképzelni aki nagy kutyákat tart az hogy nem fél tőlük. Én még a kicsiktől is. Kis koromban sokat kergettek vidéken iskolába menet lehet azért félek. Lenne egy nagy kutyám mindig félnék mikor tép szét.

2023. febr. 10. 13:47
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
34%

Sok ember tized snnyit nemèr mint egy “szargèp”

De hülye felfogàd amit irtál

Ezzel az erôvel ha leforràzod kajàval a szàd neegyèl soha többet…

Vagy egy kicsit koccansz a kocsival ne vezess soha

Elbotlasz ne àlj làbra soha…

Ugyanugy teis lehetsz “sunyi dög” amikor szar napod van..

Egy àllat kurvàra egyszerû sokkal egyszerûbb felfogni megèrteni mint egy embert…

Szànalmas felfogàsodvan

2023. febr. 11. 13:49
 12/28 anonim ***** válasza:
59%

Ès meg is èrdemled hogy gyàvàn fèlj egy kutyàtol :D

Röhej

2023. febr. 11. 13:49
 13/28 anonim ***** válasza:
9%
Gondoltam,hogy az első az lesz (pocsék helyesírással persze),hogy "a kutya többet ér az embereknél"..lof.szt ér többet:D Szarzabáló, büdös pofájú állatok. Konkrétan szart esznek,ha nem szólsz rájuk :D
2023. febr. 11. 13:53
 14/28 anonim ***** válasza:
70%

Mint ahogy èpp te..?

Hàt figyu engem kutya nemakart kirabolni

Nemlopott meg

Ès nem baszott àt

Egyszerû àllat

Nevelès az egèsz ès foglalkozàs

Remèllem mind akik ígyvagytok a kutyàkkal “f@szraharaptok”majd àltaluk ^^

Èngem is harapott tàmadott meg kutya,de lènyegesen kevesebbszer mint ahàny ember így vagy ùgy megpròbàl lehùzni…

Ellehet gondolkodni hogy ki kinek a tigris jobban….

2023. febr. 11. 14:16
 15/28 anonim ***** válasza:
0%
Helyesírás :D
2023. febr. 11. 14:22
 16/28 anonim ***** válasza:
59%

Éppen azért csinált ilyet, mert "mindent megkapott". Nem volt nevelve. A szeretet önmagában nem nevelés. Egy gyerek is a fejedre nő, ha "csak" szereted.

Az viszont hatalmas butaságra utal, ha te emiatt en bloc megutáltad a kutyákat. És ellentmondásos is. Egyrészt "csak állatok", másrészt meg úgy csinálsz, mintha emberi moráljuk lenne? Ugyanez vonatkozik a xarevésre is. Állatok, ennyi. És állatként valóban kevésbé ártalmatlan az embernél.

2023. febr. 11. 14:34
 17/28 anonim ***** válasza:
* kevésbé ártalmas
2023. febr. 11. 16:33
 18/28 anonim ***** válasza:
75%
Nem a kutya hibaja ha nem tudjatok nevelni..
2023. febr. 13. 08:41
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
A kutya érzi a szeretetet. Volt olyan nagytestű kutya, akit nem én neveltem, de imádott engem. Az ételéhez is bármikor hozzányúlhattam. De voltak határok, amit nem tettem meg vele. Büszke volt, és konok. Soha nem bántott senkit, ha ott voltam.
2023. febr. 13. 08:47
 20/28 anonim ***** válasza:
0%
Nekünk is életem kb 5 kutyájából csak ez bántott,de ez majdnem halálos lett. Ennyit a kutyákról. Egy nagy testű bármikor neked ugrik, a hírek is tele vannak ilyenekkel hogy dehát aaaakoraa szeretetgombóc volt sose bántott senkit..aztán 1x igen. Sosem lehetsz benne biztos,hogy nem a tiednek borul el az agya. Ez csak egy állat,100% ösztönlény,nem gondolkodik,nem mérlegel.
2023. febr. 13. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!