Akiknek nagy kutyái vannak, azok az emberek hogy hogy nem félnek tőlük?
Figyelt kérdés
Nem tudom elképzelni aki nagy kutyákat tart az hogy nem fél tőlük. Én még a kicsiktől is. Kis koromban sokat kergettek vidéken iskolába menet lehet azért félek. Lenne egy nagy kutyám mindig félnék mikor tép szét.2023. febr. 10. 13:47
1/28 anonim válasza:
Oké, te félsz tőle. Nekem meg a családban azóta mindig kuvasz volt hogy az eszemet tudom, és sosem féltem tőle :D
2/28 anonim válasza:
Mondjuk azért, mert megneveli? Vannak egyébként olyanok, akik félnek a saját, neveletlen kutyáiktól, de ott azért ezt a gazdi cseszte el.
3/28 anonim válasza:
saját nagy kutya biztonságot jelent nem félelmet , de neked ne is legyen kutyád mert csak baj lesz belőle
4/28 anonim válasza:
Miért félnék. Én ismerem, neveltem, gondozom stb. Ismerem.
Ennyi erővel, ha egyszer valaki rosszat szólt hozzád, félsz az összes embertől?
5/28 anonim válasza:
Németjuhászom és rottweilerem volt, az egyiket 6, a másikat 14 évesen kaptam, picik voltak, mit kellett volna félni egy babakutyától? Szépen felnőttek velem aztán ennyi.
Az más eset lehet amikor az ember egy felnőtt -esetleg bántalmazott- kutyát fogad örökbe, ott nálam sem lenne teljes a bizalom, de aki a családunkban növekedett az más
6/28 anonim válasza:
A kutya testbeszéde megtanulható. A gazdája látja, hogy a kutya milyen hangulatban van.
7/28 anonim válasza:
14 hetes kora óta kézből etetem, mindig is megdolgozott az ételért... Imádja ezt, a kapcsolatunknak pedig nagyon jót tett! :D
8/28 anonim válasza:
Lol olyan mintha a gyerekedtol felnel
9/28 anonim válasza:
Kicsi kutya is tud őrült lenni nem csak a nagy,ez nevelés kérdése.Azért nem félnek tőlük,mert nevelve vannak.
10/28 anonim válasza:
Én is félek tőlük. Nekünk volt,imádtuk,ölelgettük,puszilgattuk,tanitgattuk,mindent megkapott. Aztán az egyik családtagom egyszer arrébbtette a tányérját és nekiugrott,beleharapott az arcába. Undorító sunyi dög az összes,nem tudhatod,mikor borul el az agyuk. Nyilván van olyan,amelyiknek soha,a másiknak csak egyszer,de akkor kinyír. Csak az a baj,hogy manapság emberként kezelik ezeket a szargépeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!