Hány évesen lettetek önállóak?
Ezt nekem annyira rosszul esik olvasni, lassan 19 vagyok és egy mosógépet küszködve indítok be, nem hogy papírokat intézzek :D
Bár most próbálok változni, kezdve azzal, hogy megtanulok tájékozódni a városomban (Debrecen, tehát egész nagy), és főzni is szeretnék.
19 évesen költöztem el városra egyetem miatt. Hirtelen mindent magamnak kellett intéznem, eleinte szokatlan volt, de belerázódtam gyorsan, muszáj.
Végig dolgoztam is egyetem mellett, nem akartam volna, hogy az egész szobabérlés szüleim fizessék ki, de támogattak. Most 24 vagyok, már párommal fizetünk albérletet és dolgozom rendesen. Szóval a teljes önállóság mostantól. De mindig talpraesett voltam.
Én már általános felsőben sok mindent magam intéztem. Középiskolában már intéztem magamnak mindent, amit kellett. Bár nem tudom, pontosan mikre gondolsz. Pl. jártam táncra, nem a suliba, hanem egy közösségi házba. Én intéztem a beiratkozást, befizetést. Amíg menzás voltam, azt is én fizettem be. Elmentem megvenni, ami kellett, akár otthonra, akár az iskolába.
Egyedül mentem iskolában már elsős koromban is. Nem emlékszem pontosan mikor, de olyan 5-ödiket koromban kezdtem el közlekedni egyedül a városban másfelé is. Persze sokszor nem konkrétan egyedül, hanem a többi osztálytársammal, barátokkal.
Megyeszékhely.
Azért Debrecen se olyan nagy, hogy egy 19 éves csak úgy eltévedjen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!