Vertek, vagy próbáltak átverni valaha, bicskansitogató módon?
Mi a sztori?
Itt az enyém. Nemrégiben, mivel nem férnek el, el akartam adni egy csomó könyvet. De tényleg több száz darab, és nem a kutya szájából kiszedett ponyvaregények, hanem vastag, nagy könyvek, enciklopédiák, teljes kiváló állapotú britannica sorozat, és csupa olyan könyv, amiket bizniszpartnerek adtak év végi, karácsonyi meg hasonló különleges alkalmakkor ajándékokba sok év alatt. Szinte sose voltak használva, nincsenek gyűrve végig szépen voltak tárolva. Írtunk egy emailt az egyik antikváriumnak a nemzeti múzeummal szemben, hogy ezektől szeretnénk megválni. Szépen részletesen leírva, megfogalmazva. Válasznak se köszönés se semmi, ennyi jött "Ok, adunk érte 10000-et".
Nem fogom megnevezni, hogy melyik antikvárium volt konkrétan ott, de nyilvánvaló, hogy ezek nem konkurens boltok, hanem egy üzlet az egész.
Természetesen válaszra se méltattuk, inkább bedobozoltuk őket, megkaptam én, és felraktam mindet a padlásra, egy részüket ami elfért meg könyvespolcra.
Hát, átverés nem sikerült, csak majdnem, de elég bicskanyitogató az a pofátlan arrogancia amit tanusítottak. Inkább ne írtak volna vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!