Nők, számotokra a magas szintű empátia vagy a magas tesztoszteronszint vonzóbb egy férfiban?
Figyelt kérdés
Nyilván az egyik nem zárja ki a másikat, de most tegyük fel, hogy vagy az egyik magasabb, vagy a másik.2023. febr. 9. 09:54
A kérdező szavazást indított:
magas szintű empátia, de nem egy alfahím típus és nem is akar az lenni
magas tesztoszteronszint, viszont meglehetősen csekély beleérző képesség és nyitottság mások felé
41 szavazat
1/8 anonim válasza:
Ezek szerint az alfahímség hormonális dolog?
Azt hittem a vezetői készségeken múlik...
2/8 anonim válasza:
Hűha. Ha ebből muszáj választani, akkor empátia.
3/8 anonim válasza:
Az én férjemnek túl magas a tesztoszteronja, ezért ki is hullott már a haja teljesen.
És a magas tesztó nem jelenti azt, hogy egész nap hancúr lenne.
Klassz dolog, tényleg.
Emiatt tök hulyesegnek találom ezt a kérdést, de hogy válaszoljak is: empátiát választok. Nyilván.
4/8 anonim válasza:
Sőt, a magas tesztoszterontól nem alfahím típus.... Honnan jonnek ezek, nem is értem.
5/8 A kérdező kommentje:
Azt nem fejtettem ki (pedig kellett volna), hogy én sem gondolom, hogy a magas tesztoszteronszinttől lesz valaki alfahím, viszont van egy réteg, akik erősen ragaszkodnak ehhez, rájuk próbáltam utalni, de valóban nem sikerült egyértelműre a dolog. (A történelem során is sok vezető alak, hadvezér volt, akiknek alacsony volt a tesztoszteronszintjük.)
2023. febr. 9. 10:39
6/8 anonim válasza:
Honnan tudjam,nem szoktam hormonpanel vizsgálatot csinálni neki. Az enyém velem empatikus és csinált nekem gyereket szoval gondolom van benne tesztoszteron is.
7/8 anonim válasza:
A sorrend általában:
1. Pénz
2. Test
3. Fej
4. Dákó
5. Semmi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!