Mikor számít soknak egy nőben a tesztoszteron?
Figyelt kérdés
Voltam laborvizsgálaton és az eredményből kijött hogy a tesztoszteron szintem kicsit magasabb mint a határérték. A határérték 2.59nmol/l kellene hogy legyen de nekem 2.84nmol/l-t mértek. Ezzel már érdemes foglalkozni és orvoshoz menni vagy nem okoz különösebb gondot, mert nincs komoly emelkedés? Vannak egyébként olyan tüneteim hogy hajhullás, pattanások.
Ha van itt olyan aki kicsit is ért ezekhez nagyon megköszönném a segítséget!
2023. jan. 18. 20:11
2/3 anonim válasza:
Fokozott libidó, szőrnövekedés, pattanás, hajhullás,és/vagy gyorsabban zsírosodó haj, menstuáció zavarai. Ha zavaróak ezek a panaszaid, akkor orvoshoz mehetsz vele, én nem mennék. Főleg így hogy csak kicsit magasabb, de rendszeresen nézném az értéket.
3/3 anonim válasza:
Kérdezd meg az orvost. Edzést is megpróbálhatod. A T szintet ugyan le nem viszi, de legalább hasznát veszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!