Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A romák általában konteósok...

A romák általában konteósok vagy nem? Úgy tudom, hogy nagy részük azt mondta, nincs is vírus és nem oltatta be magát.

Figyelt kérdés

2023. febr. 8. 15:59
 131/144 anonim ***** válasza:
130,agyhalottaknak ezt hiába mondjuk.
2023. febr. 14. 15:25
 132/144 anonim ***** válasza:
59%

128,én sehol sem állítottam a covid hullahegyes agybeteg hülyeségeidet. :)

Az meg egy dolog,hogy te nem akarod észrevenni a covid injekciók áldozatait és az ezekről szóló bizonyítékokat.

Nincs rajtam semmiféle kényszer,max. te vagy kényszeres idegbeteg kötekedő,de már csak nevetek rajtad. :)

2023. febr. 14. 15:39
 133/144 anonim ***** válasza:
129,erről beszélek,fel sem fogod.Mellesleg Gődény.De láthatóan az olvasással is bajaid vannak.
2023. febr. 14. 15:41
 134/144 anonim ***** válasza:
Ők a legártalmasabb vírus. Rosszabbak, mint a covid, vagy bármely vírus.
2023. febr. 18. 01:28
 135/144 anonim ***** válasza:
45%

"Az meg egy dolog,hogy te nem akarod észrevenni a covid injekciók áldozatait és az ezekről szóló bizonyítékokat."

Talán mert nincsenek bizonyítékok? :D

Tudod, az nem bizonyíték, hogy belinkelsz egy másik oltásfóbiást aki pont azt mondja, amit te! :D

Ugyanis az összes idiótának ennyiben merül ki a bizonyíték mutogatása... :D

133

Meséld már el nekem, hogy egy állatgyógyszerész végzettségű majom mióta kompetens virogiai, epidemiológiai és infektológiai kérdésekben!

Kíváncsian várom miért is kompetens görény kovid-témában.

Attól, hogy a neve előtt ott van a "Dr." jelző még nem lesz mindenben szakértó.

Egy reumatológus sem tud agyat műteni, hiába Dr. ...

2023. febr. 19. 16:15
 136/144 anonim ***** válasza:

135,még mindig itt vergődsz a hazugságaiddal? XD

Neked semmi sem bizonyíték,oltásbirka... XD

Hemzseg a net bizonyítékoktól,csak az oltásmániás,immunrendszerfóbiás elmebetegek nem képesek felfogni/elismerni.

2023. febr. 19. 18:07
 137/144 anonim ***** válasza:
135,vírusvaid mitől kompetens,gyogyós? XD
2023. febr. 19. 18:10
 138/144 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, hogy akik idi∅ta módon beoltatták magukat, még mindíg a gyerekes tagadás fázisában vannak, lesznek még fázisok (pl. düh, áldozatjátszás),de remélem az intelligensebbje minél hamarabb túljut ezen és képes lesz építő tagja lenni a társadalomnak. Ez legfőképp az ő saját érdekük, hogy ne árvákat hagyjanak maguk után a következő években, hanem esetleg csak megússzák egy autoimmun betegséggel, pacemakerrel, kemoterápiával.

Aspirin Protectet szedjétek.

2023. febr. 19. 18:14
 139/144 anonim ***** válasza:

138,a 135-ös pont ebben a gyerekes fázisban van...és lesz is. XD

Ezek sosem fogják beismerni,hogy jól át lettek vágva,meg lettek betegítve,meg lettek nyomorítva/meg lettek ölve.Én úgy vagyok már vele,hogy higgyenek csak a kovid kamuban,ezek a világ legnaivabbjai.Egy fánkért,koncert miatt,utazgatás miatt lettek kísérleti egerek.Az sem érv,hogy munka miatt kellett oltakozni.Más is dolgozik és volt vére nemet mondani.Meg félhullaként,hullaként sem lesz meló. XD

Egyszerűbb volt behódolni,a kormánytól várni a mannát.Egyszerűbb volt 30 ezüstért vak cinát reklámozni.Az ilyeneknek szerintem lelkiismeretük sincs.Nyugalom,a romák nem fognak meghalni,mert nem voltak hülyék,az egoista fehér parasztok fognak meghalni vagy megnyomorodni.Érdekes,egy bankárt,politikust sem ismerek,aki covidinjekció sérült lett.Nem véletlenül.Közvetlen ismeretségemben az oltottak folyamatosan betegesek(köhögnek,fáj a torkuk,lázasak,ágynak esnek egy kis semmitől is) vagy tolják őket a hullaházba,20,30 évesek esnek össze váratlanul,megáll a szívük,vérrögük lesz,tüdőembóliát,stroke-ot kapnak,és ezek csak nagyon rövidtávú mellék? hatások!A java még hátra van!És a sok oltásőrült ezt normálisnak mondja,meg áh,ez régen is így volt...nem,nem volt így,ez hazugság,maguknak és másoknak hazudnak,mert be vannak tojva a mellék? hatásoktól.

2023. febr. 19. 18:32
 140/144 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindegy, én nem tettem magam ebbe a helyzetbe. Ha meg voltam fázva, mint máskor, bevettem a hagyományos gyógyszereket, vitaminokat, gyógynövényeket, mint előtte. Nekem nincsenek szövődményeim, nem ugrottam teljesen szükségtelen, teszteletlen, ismeretlen összetételű, uj technológiás oltásokra, nem álltam sorba értük, nem hívtam orvost, hogy vigyenek kórházba, ahol leszedálnak, hogy ne tudjak köhögni, olyan szereket adnak, ami tönkreteszi a veséket, hogy a tüdők felteljenek folyadékkal, okoznak agyödémát túl sok oxigénnel.

Ez nem az én problémám, en tudtam magamra vigyázni. Aki nem oltatta be magát, az jól van. Aki beoltatta magát, az vigyázzon legalább már ezután magára, gondoljon a családjára. És ne az egojára, hogy kiáll q döntése mellett. Ennek semmi értelme.

Nagyon kemény lecke jön a következő évtizedben nekik. És még most se veszik a fáradtságot, hogy ne a googleban keressenek valós válaszokat, hanem pl brave-vel. Ne a youtubeon, fb-on, twitteren, tv2-n, M1-en , rtl-en, hanem a bitchute-on, rumble-on, telegramon, gab-en.

Jelenleg 1/6-dal magasabb világszinten az halálozási ráta, mint a 2020 előtti átlaghoz képest. Ugyhogy a világ 2/3-a be van oltva. Nem gyanús? A becslések szerint átlag 25 évvel rövidíti meg az életet az oltás. Ne lovagoljon azon senki cinikusan, hogy hol vannak a hullahegyek? Senkinek nincs tapasztalata, benne vagyunk, de statisztikák már most vannak. Nem az oltatlanok hullanak. Aki annyira várja a hullahegyeket, legyen kicsit türelemmel, lehet megkapja őket.

A rák, az immunproblemák, a mutáció nem dolgozik olyan gyorsan. Kis türelmet.

Én nem várom, sztem az oltatlanok nagy része nem vágyik erre, hiszen eddig is az életet választották.

Ez nem a mi problémánk.

2023. febr. 19. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!