Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A romák általában konteósok...

A romák általában konteósok vagy nem? Úgy tudom, hogy nagy részük azt mondta, nincs is vírus és nem oltatta be magát.

Figyelt kérdés

2023. febr. 8. 15:59
 121/144 anonim ***** válasza:
53%
120,mert ennyit tud a zsidóállatja.
2023. febr. 12. 19:27
 122/144 anonim ***** válasza:
100%

117

Az olasz koporsos képetek is egy nagy kamu volt,sosem voltak covidos hullahegyek,a kínai összeesős video is láthatóan full megjátszott volt,hullazsákokból keltek ki a covid hulláitok,de...de azért van pofád tőlem bizonyítékot követelni...vicc...hány bőr van még a istenajándéka pofádon,hm?

2023. febr. 12. 19:33
 123/144 anonim ***** válasza:
45%

Az összes oltásellenes mind azzal érvel, hogy az oltások mérgek és minden beoltott meg fog halni emiatt.

Ezt kár tagadni.

Már több, mint 2 éve mennek az oltások. Hol vannak a meghalt milliárdok? :D

2023. febr. 13. 09:11
 124/144 anonim ***** válasza:
0%

Na, ez a másik gond a hülyékkel.

"Sosem halt meg senki kovid vírus miatt, bezzeg az oltás már mindenkit IS megölt!" :D

Továbbra is várom a bizonyítékot mert itt te állítottad, hogy rengetegen meghaltak az oltások miatt.

Az meg csak terelés, hogy kamu volt a sok halott a járvány miatt, mert én ilyet nem állítottam, így nem kell bizonyítanom semmit.

Így próbálsz meg kibújni a bizonyítási kényszer alól?

Szánalmas... :D

2023. febr. 13. 09:15
 125/144 anonim ***** válasza:

124

"Az összes oltásellenes mind azzal érvel, hogy"

Biztos?Megkérdezted egyesével mindet?Nem kaptam meg az ajánlott leveledet ezügyben. XD

2023. febr. 13. 09:51
 126/144 anonim ***** válasza:

125

"Így próbálsz meg kibújni a bizonyítási kényszer alól?"

Kényszer? XD

Te a szó szoros értelmében vagy elmebeteg,lécci,kezeltesd magad,mert kezdesz veszélyt jelenteni a normális emberekre!

2023. febr. 13. 10:01
 127/144 anonim ***** válasza:

[link]

2023. febr. 13. 10:20
 128/144 anonim ***** válasza:

Igen.

Te állitottál valamit ezért ennek bizonyítási kényszere rajtad van ha igaznak/valósnak akarod beállítani.

Én csak kételkedek, ami teljesen jogos.

Okos ember nem hisz el semmit bemondásra.

Mivel sehol semmi látszata a rengeteg oltás miatt meghalt embernek, így teljesen jogos a kételkedés egy olyan állítással szemben, amely szerint az oltások mérgek.

Úgy enbloc az összes, nem csak a kovid, hiszen oltásokról van szó végig, nem pedig kovid-oltásokról.

Szóval te vagy a fax rossz végén, nem én... :D

2023. febr. 14. 08:30
 129/144 anonim ***** válasza:
19%

Ezt a görénydokit most miért linkelted be?

2023. febr. 14. 08:31
 130/144 anonim ***** válasza:
85%

Nagyon sokan betegek, vwgy meghaltak, főleg a pfizertől / modernától. Ezekből is a 3.- tól kezdve az igazán durva.

Attól, hogy nem állnak hegyekben az hullák, még igaz, hogy ennyi halált még egy oltást sem okozott. És a többlethalálozások csak emelkednek.

2023. febr. 14. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!