Megaláztak ma a pénztárnál, miért kellett ezt csinálni? Mi értelme volt, ha ezzel csak magát alázta meg?
A szokásos közeli Coopban vásároltam, ahova gyakran járok, és van egy nagyon cuki új pénztáros lány, aki jó fej és nagyon aranyos mindenkivel, (és nekem be is jön de ez nem releváns a sztori szempontjából :D)
Szóval vásárlás után ahol vannak azok a pakoló részek ott maradtam beszélgetni a lánnyal, éppen arról beszéltünk, hogy milyen drága lett minden, hogy milyen drágák a sajtok, meg a különböző tejtermékek, én úgy vettem észre, hogy nem lassult ez miatt a kiszolgálás vagy bármi, szimplán csak annyi változott, hogy én is ott voltam, és beszélgettem.
És egy csávó, akiből ki sem néztem volna, mert alapból egy jó kiállású és jóvágású srácnak tűnt, egyszer csak rámförmedt, hogy fogjam be a pofámat, és húzzak el innen a francba, mert unja hallgatni, hogy úgy sírok mint egy kislány, ha ennyi felesleges energiám van, akkor válasszak ki az 1000 módszer közül egyet amivel többet tudnék keresni, és kezdjek el rajta dolgozni, vagy mindegy is, csak fogjam be a pofámat, mert nem vagyok kíváncsi a nyomorult hisztidre.
És csendben maradtam, nem azért, mert csendben akartam lenni, hanem lesokkolódtam, és olyan kellemetlen érzés volt bennem, mint annó felelésnél amikor nem tanultam semmit, az egész szituáció váratlanul ért.
Elhatároztam, hogy legközelebb felkészültebb leszek, és elfogok vele beszélgetni hasonló stílusban ha meglátom, de addig is, miért kellett ennyire belém állni?
Nem zavartam senkit, csak beszélgettem mással, gondolom fura lehet a mai depressziós Magyarországon, hogy egy ember jó kedvűen beszélget egy másik emberrel, de ez miért zavar bárkit is?
Mint valami farhát nyugger, komolyan. A csaj is tisztában van vele hogy drága minden. Ez nagyon izgalmas eszmecsere lehetett. A 80 éves öregek szokták ezt csinálni a boltokban hobbi szinten. Olcsóbb lesz a sajt, ha kihisztized magad a pénztarban? Nem.
Feltartottad a munkájában. A másik vevő sietett volna. Nem volt kíváncsi a lenyűgöző felfedezéseidre az árakkal kapcsolatban.
Ez amúgy meg nem ismerkedés, flörtölés volt, hanem rinya. Jól mondta a pasi. Ha ott lettem volna a sorban, megköszöntem volna neki hogy elküldött téged a pitsába.
Engem is marhára dühít, amikor a kasszás elkezd az ismerőssel bájcsevegni és nem a keze mozog, netán félreüt valamit. Mindezt vagy a reggeli csúcsban, mikor a sok birka munkába nyomulna, de csak egy pénztar szabad, ott is csak pofázik a kasszás, a főnök meg majd nekem fog ugatni, mert egy percet késni merészeltem.
Vagy ugyanez hazafelé, mikor mar tököm kivan a munkanap után és csak húznék a bélbe haza.
Az első leírta a lényeget: a magyar lakosság nagy része egy frusztrált kisember, proli.
Az ilyenek alig várják, hogy felháborodhassanak vmin, pl. azon, hogy fél percig feltartod a sort, így később ér be a gyárba melózni.
mellesleg rohadt türelmes ember lehetsz, én alapvetően konfliktuskerülő vagyok, a helyedben minimum visszaszóltam volna a prolinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!