Mit tennél ha megszűnne a gyakorikerdesek.hu? Szomorú lennél? Keresnél valamilyen másik fórumot? Vagy úgy érzed sokat vesztenél, ha nem létezne többet az oldal?
Figyelt kérdés
2023. febr. 4. 20:14
12/27 anonim válasza:
Jó lenne, mert függő vagyok. De elvonási tüneteim lennének.
13/27 anonim válasza:
Szomorú azért csak nem, de határozottan lenne hiányérzetem utána. Az általam egyik legfelkeresettebb oldal momentán, az elmúlt hetekben megint napi szinten eltöltök itt 2-3 órát.. Nem azért hiányozna, mert a fölös óráimat nem tudnám hova csoportosítani, hanem, mert szeretek válaszolgatni, amikor épp trollmentes övezetben vagyok. Vagy épp válaszokat olvasgatni elgondolkodtatóbb kérdések alatt.
14/27 anonim válasza:
"Egy olyan oldal, amit nem mindig lehet komolyan venni." (egy függő)
15/27 anonim válasza:
Nem lennék szomorú, főleg úgy hogy kérdésre nem is válaszolnak hanem inkább trollkodnak vagy unatkozásból írnak.
16/27 anonim válasza:
Én is függő vagyok. Utána keresnem kéne mást ami pótolja az emberi kapcsolataim hiányát.
17/27 anonim válasza:
Sajnálnám, mert függő vagyok. Napi több órát itt töltök, hétvégén meg gyakorlatilag folyamatosan itt vagyok. Egyéb szórakozásom nincs is tulajdonképp.
18/27 anonim válasza:
Nekem voltak kapcsolataim, de leépültek. Abszolút megértem, ha senki nem kíváncsi senkire, mert látni mi megy. Ide meg jönnek vergődni, de akkor is szórakoztató. :)
20/27 anonim válasza:
Valószínűleg valami kamikáze ámokfutásba kezdenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!