Hogy vagytok vele, az unalom öljön meg inkább, vagy a munka?
Figyelt kérdés
2023. febr. 2. 13:08
2/13 anonim válasza:
Szeretem a fizikai munkát. Vagy alkotni, tervezgetni, de unatkozni az mire jó?
3/13 anonim válasza:
Unalom. Azt előbb fordítom előnyömre mint a munkában megrohadást.
4/13 anonim válasza:
Én a nehéz munkát nem bírom inkább unalom.
7/13 anonim válasza:
Én sose unatkozok, ezért nem bírom értelmezni ezt a fogalmat. Ha van szabadidőm, és olvasok valamit vagy netezek az már nem unalom.
8/13 anonim válasza:
Egy éve leszázalékoltak. Előtte szintén egy évig itthon- kórházakban voltam. Tehát két éve nem dolgozom. Egy unalmas percem sincs. Vettem egy kutyát. Azon felül úgy betáblázom a napom, hogy egy perc "szabadidőm" sincs.
9/13 anonim válasza:
Az unatkozást sok mindennel lehet helyettesíteni, ami önfejlesztő esetleg szórakozással kapcsolatos. Míg a munkába csak megpusztulni lehet. Hiába a sok "Munka az jó, mert nemesít" felfogású ember, van aki élvezi, van aki utálja, s köztudott hogy a magyar emberek 90%-a utálja azt amit csinál. Bárhogy legyen is, inkább az unatkozást választanám, mert abból több mindent ki lehet hozni.
10/13 anonim válasza:
9essel teljesen egyetértek olyan munkahelyek vannak hogy megszakad az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!