Van vágyad az örök életre ?
Figyelt kérdés
Ha igen miért ?
Szedsz öregedés gátló gyógyszereket mint a NAC ,NR és társai?
Meddig élnél ha választhatnál?
Szerinted el fogja érni ezt az emberiség?
2023. jan. 31. 21:28
11/29 anonim válasza:
Már holnap elaludnék örökre.Elég volt a 35 éve tartó boldogtalanságból,csalódásokból.
58 F
13/29 NTBS válasza:
Nem. Mi abban a jó, hogy mindenkit elveszítem, akit szeretek?
14/29 anonim válasza:
Ha holnap elaludnék és nem kelnék föl, nem biztos, hogy bánkódnék.
Akármeddig is élek, a lényeg, hogy a halál legyen gyors, váratlan és fájdalommentes.
De amilyen szerencsém volt az életben, tuti nem lesz szerencsém a halálban sem...
16/29 anonim válasza:
Első sorban energia vagyok ami örök úgyhogy így is halhatatlan vagyok.
17/29 anonim válasza:
Igen de csakis egy tökéletes világban. Ez pedig nem az.
18/29 anonim válasza:
Nincs. Nekem valahogy sokkal nyomasztóbb lenne az a gondolat, hogy soha nem lesz vége az életemnek, mint az, hogy egyszer vége van ennek is. Ép mentális állapottal nem lehetne örökké élni szerintem, máshogy meg nincs érteleme.
19/29 anonim válasza:
"Ha holnap elaludnék és nem kelnék föl, nem biztos, hogy bánkódnék."
Biztosan nem bánkódnál, hiszen nem léteznél :D Úgy meg ugye nehéz bánkódni...
20/29 anonim válasza:
Igen. Ha tehetném, akkor örökké élnék, pedig egyáltalán nem szép az életem. A halál után nagy valószínűséggel már nincs semmi, annál pedig még ez is jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!