Miért utálják a motorosokat Magyarországon?
22.
A 3. pontodra. Esküszöm, hogy nem értem, hogy miért BŰNCSELEKMÉNY, ha a SAJÁT erdőm, SAJÁT földútjára, SAJÁT drótot feszítek ki? Főleg, hogy ki is van táblázva!
Van velük negatív tapasztalatom,kanyarban előznek néhányan,szemből jövő autó mellett slisszol el előzéskor,két ellentétes irányú sávban szlalonozik oda-vissza,mert neki épp olyan kedve van.Indokolatlanul hangos,lakott területen cél nélkül oda-vissza torpedózik,bömbölteti.Egy motoros csinált egy videót(igaz ő külföldön él)hogy miért zavar az másokat,hogy ő külön "bömböltetőt" rak a kipufogójára.A gyereksíráshoz hasonlította,merthogy az is sír,és azért nem cseszik le a szomszédok a szülőt.Szegény nem értette a különbséget,hogy egy gyerek az gyerek,ha sír,akkor sír,max.el lehet csitítani,de egy motorra marhára nem kötelező bömbit rakni,és ezzel idegesíteni azt,aki pihenni szeretne(vagy épp a gyerekét elaltatni,akit ő zargat fel a hülyeségével...)meglepett a hozzáállása,mert amúgy meg elég értelmesnek találtam a figurát.
Egyébként tisztelet minden normális motorosnak! Én nem utálom mindet,csak vannak negatív tapasztalataim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!