Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak! Mit akartok? Azt is...

Férfiak! Mit akartok? Azt is elítélitek ha egy nő edz, de azt is ha kövér. Akkor hogy fogyjon le?

Figyelt kérdés
Mert nem tartjatok nőiesnek a sportoló nőket, undorito k*rvának tartjátok őket. Engem már k*rváztak le görkorizás közbsn. De ha a sportolás nőietlen akkor hogy fogyjon le a nő? Hiszen a kövér nőket a sátán démonainak tartjátok és rideg, maguknakvalónak. Szerintetek egy nő hogy fogyjon le? Koplalással? De ha egyszer elvárjátok hogy egy nő főzzön akkor hogy várhatjátok el hogy vékony is legyen?

2023. jan. 30. 20:07
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
60%

20-as!

Lehet, hogy a "hangos" kisebbség ilyen, de a legtöbb sportoló ember nem néz le. Azt, hogy pár szelfiző hülyegyerek vigyorog rajtad, nem kell magadra venni, normális ember inkább elismeréssel néz rád. Ahol én edzek, oda is szoktak jönni újak, néha nézzük is őket, hogy mennyire ügyes, vagy mennyire tanulékony, vagy éppen kicsit esetlen, stb, de olyan soha nem merül fel senkiben, hogy minek jött ide a dagadt, vagy hasonlók.

2023. febr. 22. 10:27
 22/26 anonim ***** válasza:
47%

Nem nevetett rajtam senki, mert tudom mit csinálok és nem vagyok olyan csúnya. :D

Elmúltam 30éves, sok edzőteremben voltam az elmúlt 10 évben és 80%ban ez volt mindenhol.

Más kövérek is ezt tapasztalják.

Sok kövér nőt láttok edzőteremben?

Egy, kettőt.. ez ezért van.

Otthon sokan edzünk.

A jó testű, szép emberek, beképzeltek és bunkók.

Persze mindenhol van pár kivétel, de a többség számít.

2023. febr. 22. 10:39
 23/26 anonim ***** válasza:
75%

22-es!

Én mondjuk nem sok teremben voltam, egy helyre járok több mint 10 éve. Itt Győrben is van olyan hírű terem, ahova a divatmajmok járnak szelfizni, meg vannak olyan termek, ahova egyszerűen edzeni járnak az emberek.

Szerintem azért nincs sok kövér nő az edzőteremben, mert ha kövér és elkezd edzeni, akkor nem lesz kövér, vagy nem edz, akkor kövér marad, de ugye nincs a teremben.🙂

Szerintem sok esetben ezt csak gondolják a kövérek, közben meg csak egy jelentéktelen kisebbség bunkó velük.

2023. febr. 22. 12:10
 24/26 anonim ***** válasza:

Mivel te nem vagy kövér, nem tudod, hogy mit tapasztalunk.

Ezért gondoljátok, hogy nem igaz amit tapasztalunk.

Amíg lefogy valaki, az azért sok idő, így kéne látni kövér nőket is.

Otthon sokan edzenek viszont.

Most is ki pontozott le és miért?

Mert fáj az igazság.

2023. febr. 22. 23:35
 25/26 anonim ***** válasza:

24-es!

Én írtam a 21-es, 23-as választ. Én nem pontoztalak le, nem is vitatkozni akarok, csak a gondolataimat írtam, meg kíváncsi vagyok a véleményedre.

Az biztos, hogy nálunk senki nem néz le senkit, a háta mögött sem. Nyilván látjuk ha valaki kövér, de max. bíztatást kap. Viszont elhiszem, hogy neked meg az a tapasztalatod amiket írtál.

2023. febr. 23. 06:43
 26/26 anonim ***** válasza:

Az zavar, hogy mindenki ezt írja, de a kövér lányok nem ezt tapasztalják.

Én sem szeretnék vitatkozni, csak mindig meglepődök az értelmetlen pontozásokon. :D

2023. febr. 23. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!