Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak! Mit akartok? Azt is...

Férfiak! Mit akartok? Azt is elítélitek ha egy nő edz, de azt is ha kövér. Akkor hogy fogyjon le?

Figyelt kérdés
Mert nem tartjatok nőiesnek a sportoló nőket, undorito k*rvának tartjátok őket. Engem már k*rváztak le görkorizás közbsn. De ha a sportolás nőietlen akkor hogy fogyjon le a nő? Hiszen a kövér nőket a sátán démonainak tartjátok és rideg, maguknakvalónak. Szerintetek egy nő hogy fogyjon le? Koplalással? De ha egyszer elvárjátok hogy egy nő főzzön akkor hogy várhatjátok el hogy vékony is legyen?

2023. jan. 30. 20:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Én főzök és vékony vagyok,épp keveset sportolok. De sok évig sportoltam és sosem kurváztak le. Igaz,amikor nagyon jó formában voltam, nőktől sok irigy megjegyzést kaptam.
2023. jan. 31. 01:14
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Miert itelnenk el ha egy no edzeni jar? 🤔 Mindenkinek kene..
2023. jan. 31. 02:50
 13/26 anonim ***** válasza:
49%
Tényleg csak rinyálásnak tűnik. Egyél kevesebbet, fele annyít, negyed annyít, és tornázzál edzzél bármít, akár otthon.
2023. jan. 31. 05:00
 14/26 anonim ***** válasza:

Ne akarj mindenkinek megfelelni.

Tudod, bármit csinálsz, mindig lesz olyan, akinek az nem tetszik. Nem fogsz tudni olyasmit tenni, ami mindenkinek tetszeni fog. De nem is kell. Te legyél önmagad! Magadnak felelj meg, meg esetleg annak, aki a legközelebb áll hozzád. Random idegenekkel, akiknek semmi közük hozzád, nem kell foglalkozni.

F 39

2023. jan. 31. 07:56
 15/26 anonim válasza:
22%
Szerintem ne fogyjon le, legyenek csak szép teltek, 120 kg fölött igazán nő egy nő.
2023. jan. 31. 09:12
 16/26 anonim ***** válasza:
66%

15-ös!

Az két nő.😆

2023. jan. 31. 13:16
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Attól mert a nő főz még nem feltétel hogy kövér is legyen. De nem is undorító az aki edz. Lehet vele célja de az is lehet hogy csak hobbi, jó kikapcsolódás.
2023. febr. 3. 08:18
 18/26 anonim ***** válasza:
42%

Biztos nagyon szép mikor úgy hánykolódik az ágyban mint egy cunami bója a háborgó tengeren😂

2023. febr. 3. 08:23
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Eleve iszonyú sok ítélet van abban, amit írsz, mifelénk sem a sportoló, sem a kövér nőket nem szólják meg, vagy ítélik el.

Egyébként a 15-öshöz hasonlóan én is a duci, kövér csajokat szeretem. Lehet megkövezni. 😅😂

2023. febr. 3. 13:01
 20/26 anonim ***** válasza:

Kövér nőként rettenetes edzőterembe járni.

Ezeket tapasztaltam:

Sok edzőteremben voltam, de senki se volt kedves, vagy segítőkész velem, pedig mosolygós, barátságos vagyok.

A vékony nők edzés előtt hajat vasaltak, sminkeltek, rib..cos ruhákban edzenek, nem izzadnak. Elég bunkón néztek, mert kényelmes ruhában, smink nélkül, izzadtam, kínlódtam.

A fiúk, férfiak, többen járnak együtt, hangosan zenét hallgatnak, a nőket nézik, selfiznek és magukat nézik a tükörben..

Több tulsúlyos emberrel beszélgettem és ők is ezeket tapasztalták.

Ezért van kevés kövér nő az edzőteremekben. Én is itthon tornázom.

Szóval lehet, hogy a vékonyakat nem nézik le, de a kövér embereket igen.

2023. febr. 22. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!