Mit szóltok hogy az új Scooby Dooban Vilma és bozont fekete?
Ugyanazt szólom, mint ha nem lennének feketék: 20 éve nem érdekel hogy mi történik ebben a mesében, és azt a felnőttet is hülyének nézem, akit érdekel.
Ezt a szerencsétlen sorozatot kétévente rebootolják, átdolgozzák, folytatják, meg anyám kínja, aztán mindegyik ilyen projekt rosszabb, mint az előző.
Ez a legújabb sorozat sem rosszabb, vagy furcsább, vagy eroltetettebb a többinél, csak az érzékenyeknek fáj, hogy huuuuuuuuuuuuuuuu most meg van változatva a szeretett karaktereink rassza!!!
Ok? És? Ez miért nagyobb tiszteletlenség az eredeti sorozattal szemben, mint az, hogy pl csináltak egy scooby doo horrorfilmet, amiben Bozont metamfetamin függő?
Mindig szekunder szégyen fog el, amikor látom, hogy az ilyen érzékenyek baromi nagy hűhót csapnak a "woke píszí" dolgok miatt, miközben ez a média darab, ami miatt habzik a szájuk, már amúgy is minden módon meg volt erőszakolva. De jah, semmi más nem számít, csak az, hogy a szereplők pár árnyalattal sötétebbek. Ezzel aztán tényleg túllőttek a célon...
Beszéltem velük, Vilma azt mondta hogy szoliba jár már jó ideje, ezért is ilyen most.
Bozont kapott egy zsírosabb állást Floridában, ezért szereztek helyette egy másik szereplőt akit szintén Bozontnak hívnak.
Kívánom, hogy az legyen a sorozat legnagyobb problémája, hogy két szereplő fekete lett.
De ilyen szart én még nem láttam. A karakterek idegesítőek, rossz a történet, tele van internalizált nőgyűlölettel, és rasszista sztereotípiákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!