Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit szóltok hogy az új Scooby...

Mit szóltok hogy az új Scooby Dooban Vilma és bozont fekete?

Figyelt kérdés
Szerintem tisztelni kellett volna a hagyományt és meghagyni őket ahogy vannak. Már melegként én unom hogy minden létező show-ban kell egy iraqi származású, zsidó vallású leszbikus veterán aki pont most lett transznemű ráadásul fél lába van, tolószékes és autista is emellett jog harcos klíma aktivista .

2023. jan. 30. 16:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
18%

Ugyanazt szólom, mint ha nem lennének feketék: 20 éve nem érdekel hogy mi történik ebben a mesében, és azt a felnőttet is hülyének nézem, akit érdekel.

Ezt a szerencsétlen sorozatot kétévente rebootolják, átdolgozzák, folytatják, meg anyám kínja, aztán mindegyik ilyen projekt rosszabb, mint az előző.

Ez a legújabb sorozat sem rosszabb, vagy furcsább, vagy eroltetettebb a többinél, csak az érzékenyeknek fáj, hogy huuuuuuuuuuuuuuuu most meg van változatva a szeretett karaktereink rassza!!!

Ok? És? Ez miért nagyobb tiszteletlenség az eredeti sorozattal szemben, mint az, hogy pl csináltak egy scooby doo horrorfilmet, amiben Bozont metamfetamin függő?

Mindig szekunder szégyen fog el, amikor látom, hogy az ilyen érzékenyek baromi nagy hűhót csapnak a "woke píszí" dolgok miatt, miközben ez a média darab, ami miatt habzik a szájuk, már amúgy is minden módon meg volt erőszakolva. De jah, semmi más nem számít, csak az, hogy a szereplők pár árnyalattal sötétebbek. Ezzel aztán tényleg túllőttek a célon...

2023. jan. 30. 17:11
 12/18 anonim ***** válasza:
78%

Beszéltem velük, Vilma azt mondta hogy szoliba jár már jó ideje, ezért is ilyen most.

Bozont kapott egy zsírosabb állást Floridában, ezért szereztek helyette egy másik szereplőt akit szintén Bozontnak hívnak.

2023. jan. 30. 17:15
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Azok nyernek díjakat, akik beleteszik a fekete embereket meg a meleg szálakat a filmekbe.
2023. jan. 30. 17:20
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Sebaj, legalább még egy indok arra, hogy ha épp mesét nézhetnékem van akkor nosztalgiából előveszek egy-egy régi darabot.
2023. jan. 31. 01:32
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Kívánom, hogy az legyen a sorozat legnagyobb problémája, hogy két szereplő fekete lett.

De ilyen szart én még nem láttam. A karakterek idegesítőek, rossz a történet, tele van internalizált nőgyűlölettel, és rasszista sztereotípiákkal.

2023. jan. 31. 08:10
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez melyik Scooby Doo? Keresem, de nem találok olyat amiben pők feketék.
2023. jan. 31. 13:48
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

16

Mert nem Scooby Doo címen fut.Bizonyára erről a Vilma című új sorozatról van szó..Tessék:

[link]

2023. jan. 31. 16:38
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Áááháááá! Hát... ez elég hajmeresztően néz ki egy olyan scooby doo (!EREDETI!) kedvelő számára, mint én!
2023. febr. 2. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!