Mit szóltok hogy az új Scooby Dooban Vilma és bozont fekete?
Figyelt kérdés
Szerintem tisztelni kellett volna a hagyományt és meghagyni őket ahogy vannak. Már melegként én unom hogy minden létező show-ban kell egy iraqi származású, zsidó vallású leszbikus veterán aki pont most lett transznemű ráadásul fél lába van, tolószékes és autista is emellett jog harcos klíma aktivista .2023. jan. 30. 16:08
1/18 anonim válasza:
Én is rohadtul unom, a melegek is unják, a négerek is unják, igazából az egyetlenek akik éltetik ezt a csökött trendet azok a woke szerencsétlenek, akik azt hiszik, ezzel harcolnak a rasszizmus meg a homofóbia ellen.
2/18 anonim válasza:
William Hanna és Joseph Barbera sírva forognak a sírjukban.
3/18 anonim válasza:
Vilma nem fekete, hanem leszbikus.
4/18 anonim válasza:
felőlem mindenki olyan filmet csinál, amilyet szeretne - ha ők ettől érzik jól magukat, nekem oké, csak legyen a kapcsolón kikapcs gomb.
5/18 anonim válasza:
Haladni kell a korral, vagy hogy is mondják?
6/18 anonim válasza:
Miért nem írnak új meséket, történeteket? Miért kell a régieket elrontani?
Kishableány is fekete. Gondolom, Andersen is sok feketével volt körülvéve és róluk írt.
7/18 anonim válasza:
Jó az irány..De Scooby Dooból csillámpónit.Vilmából Irmát,Irmából Imit kellett volna csinálni.Úgy lett volna az igazi.
8/18 anonim válasza:
Meggyalázták az eredetit nem lehet mást mondani. Szegény Ken Spears forogna a sírjában...
9/18 anonim válasza:
Scoobyból hamarosan ha minden igaz csillám póni lesz.
10/18 anonim válasza:
Le-szarom,örülök,ha valakinek ez a legnagyobb gondja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!