Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A fű előhozza, azt h az ember...

A fű előhozza, azt h az ember milyen belül? Megfigyeltem, valaki minnèl bolondabb(szàrazba),annal kevesebb fűvet tesz a cigibe. Ertsd.:Neki mar kevesebb is eleg belole, h elèrje azt euforikus allapotott,amit a fű okozz. Miert?!

Figyelt kérdés

Ertsd.:Ha valaki minnel több fuvet tesz bele, annal jobban akarja azt àllapotott*, amit a masik kevesebbtol is èrez?

U.i.: Èn amig szivtam, mindig nagyon keveset tettem bele a többiehez kèpest.

(+ Èn voltam minden kör legnagyonb stoppere) :)

2023. jan. 30. 12:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan kérdés, ami csak beállva fogalmazódhatott meg benned.
2023. jan. 30. 21:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen règen amikor mèg szivtam akkor gondolkoztam ezen, es most több èvvel kesőbb , pont ma jutott eszembe. :)
2023. jan. 30. 21:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Hat szerintem inkabb az h kinek milyen allapot jon be meg hogy mennyire birja, mennyire van hozzaszokva
2023. jan. 31. 09:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy mit akarunk elérni a fűvel. Ha csak délutáni sorozatnézés, nevetgélés a tv-n akk kevés is elég mert így is jól lehet nevetni az elszálló gondolatokon. Ha viszont az esti elalvós cigiről van szó akk izmos adag kell mert az a cél h full kiüssön. Tehát attól függ a mennyiség h mi a célja a dolognak :D
2023. jan. 31. 09:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Emberfüggő.. Kinek milyen élete van..
2023. jan. 31. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!