A blackpillt miért tartják sokan konteónak?
2#, Nincs verseny. Nem kutya vagy. Nem a szaporodás a célod, hanem a létezésed beteljesítése. Nem azért vagy, hogy ivarérett legyél és tovább add, amíg egyszer csak a fajod elég fejlett nem lesz, hogy egy másik rétegben folytassa az evolúciót.
EZ MÁR AZ! EZ MÁR A MÁSIK RÉTEG.
Azt mondod nem az átlagra, hanem kevés emberre igaz. Oké. Ők az alsó 5%, akik egy állat szintjén vannak érzelmileg, és értelmileg. Nem csak férfiak. Emlősők, akik véletlen beszélni is tudnak, bár kommunikálni nem.
Az állatoknál számít a külső, mert a személyiségük még túl apró, hogy annak mélységével elégítsék ki a másik mélységeiből származó igényeket. Már nem egy madár vagy akinek szép tollak kellenek. Egy ember vagy, akinek nagy önismeret, fejlett, tudatosan edzett, és naponta gyakorlott elme, érzelmek, gondolkodás, stbstb kell, nem a 'szaporodásért', és nem is a kapcsolatokért, vagy szerelemért, hanem mindenért, az egész életért és a te személyes életedért is.., hogy beteljsítsd azt. Hogy minél jobb s több legyél, miközben megéled a jelen gyönyörűségét és helyzetét.
Már nem az nyer, aki izmos, és így a nőstény úgy érzi az utódok teszi erő miatt lefutják a ragadozókat, vagy legyőzik, megölik a dugni akaró fajtársakat.
Most nincs nyertes vagy vesztes.
Az 'nyer', aki rájön, hogy az elméje önmagában csak egy tudat és tudatalatti katyvasz, és nem egy öntudatlan 2 éves tudat programját kéne kövessük, hanem az újdonsült 15-20-30 éves énünk, átgondolt rendszerét.
Ennek mellékes velejárója a hatalmas érzelmi intelligencia, mentális egészségesség, minden szempontban való drasztikus fejlődési sebességnövekedés, és persze valahol a hosszú sorban ott van az is, hogy egy nem véglény lány téged választ, mert a te szíved több megértést, támogatást, szeretetet képes adni, mint a szomszéd attíjáé, aki egész életében gyúrt, mert azt hitte az a módi.
Genetika semennyire se játszik. Ha nem vagy brutálisan értelmi fogyatékos, akkor leírhatatlan magasságokba tudsz emelkedni akár pár év alatt önismeretben, mentális egészségben, hiába vagy egy átlag alatti buta, akinek különösen nehéz változást elérnie a saját működésében, AKÁR KÜLSŐ SEGÍTSÉG NÉLKÜL.
Amúgy nem ismerem a blakpillt. Amikor megismertem a redpillt és rájöttem, hogy én kőkeményen az vagyok, rátaláltam a blackre is de olyan nevetséges. Nem értem, hogy bárki 2 számjegyű IQval, hogy nem látja ezt.
Hogy számítana a test, amikor az egész élet kb csak az elméről szól..., az élet megéléséről, érzelmekről, gondolatokról, tervekről, stbstb. Minden ember full el van foglalva a világával akár tudat alatt, és nem úgy mint egy állat.., te most épp mit csinálsz? Felfogod ezeket a kis jeleket, egyberakod szimbólumokká, amit szavaknak hívsz, és az elmédből a jelentésük alapján egyberakva egy nagyobb értelmet teremtesz vele magadnak, magadban, a te elmédben.
Miiiikor kerül szóba bármi fizikai dolog?
Nem oroszlán vagy a vadonban, hanem egy lény, ami a létezésről gondolkodik.
Nőjj fel embernek lenni.
9, igen, csak a férfiak egy szűk rétegére. Ennek a rétegnek egy óriási része alacsony önértékeléssel, alacsony önbecüsléssel, szorongásokkal, szociális fejletlenséggel rendelkezik, azaz mentálisan rottyon van. Ezeknek nagyrésze felszámolható lenne terápiával, de sokuk nem hajlandó ezt elismerni és másokra mutogatnak hibásként.
10, a tinder nem mérvadó. Eleve a normális kapcsolatot kereső nők többsége nem megy tinderre, mert a tinder by default szexpartnerkereső, mivel elsősorban a külső alapján döntesz. Meg mert az egészet eredetileg szexpartnerkeresőnek szánták, így let tmegalkotva.
És még így is bőven több férfi van tinderen, mint nő. Tehát a nemek aránya is aránytalan, meg az is mennyire veszik komolyan az appot. Vannak persze happyend történetek, de alapvetően a tinder nem arra van, hogy minőségi ismerkedést biztosítson az embereknek. Ez a felszínes ismerkedésre van fenntartva. Szóval ne csodálkozz, hogy felszínesek az emberek, hisz fuckin erre jó a program!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!