Szerintetek a Szlovén ( nem szlovák ) emberek milyenek? Jellemre stb.. Úgy általánosságban?
Írok én is
Mindenhol vannak hülyék, nem nemzet kérdése a becsületesség stb.
Foglalkoztam sokáig egy szlovén focistával, a szülei szerbiai bosnyák muzulmánok bár ő már Szlovéniában született. Miközben őt követtem több mindent megtudtam. Illetve egyszer jártam ott mint turista
Szóval sok ott szerb, bosnyák, horvát származású.
A balkáni mentalitás is megvan ott viszont ha valaki olyan azt úgy le szokták szerbezni, azokat utálják.
Megosztott, a komment szekció rosszabb mint a magyar, durván egymásnak tudnak esni.
Képesek úgy is megosztottak lenni ki melyik városból jött.v
2002-es VB-n nézz utána mit műveltek. Ha érdekel bővebben írok erről is.
Na ott az edző és egy játékos estek egymásnak, előbbi ljubljanai, másik maribori volt. Ez miatt is ment közöttük az öldöklés. És ez jellemző összességében az országra is hogy ki honnan jött az alapján egymásnak mennek.
Bár röhejnek tartják ők is hogy ez alapján egymásnak mennek mégis csináljak, kommentelők is egyet értettek hogy ez megy.
Persze itt a két fél között más problémák is voltak de ez is eléggé meghatározta a kapcsolatukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!