Miért ilyen a legtöbb szlovák ember?
Figyelt kérdés
Kereskedelmben dolgozom és sok Szlovák megfordul nálunk, de valahogy a legtöbb mindig nagyképű és lenéző velünk, ez miért lehet?
Persze vannak normálisak is, de abból van a kevesebb sajnos.
2022. dec. 31. 23:25
2/13 anonim válasza:
A leírásod alapján olyanok, mint az osztrákok. Csak a nyugati szomszédok még büdösek is.
(Tisztelet annak a kevés kivételnek)
3/13 anonim válasza:
Lehet napi 16 óráznak mi meg 8 at csak. Ki vannak készulve.
4/13 anonim válasza:
Konkrétan milyen szituban nyilvánul meg a nagyképüség?
5/13 anonim válasza:
Engem jól fogadtak, pedig tudták, hogy magyar vagyok. Szerintem csak kifogtál pár nacionalistát, olyan gyökerek akadnak ott is.
6/13 anonim válasza:
Én is gyakran tapasztalom ezt, pl elkérte a bevásárlókocsimat egy szlovák nő, meg sem kérdezte, hogy milyen érme van benne, de még meg sem köszönte. Automata benzinkúton az előttem tankoló szétfolyatta a gázolajat az egész kútfejen. A boltból kijövet bontottak ki egy csokit, a papírját egyszerűen leejtették a földre, stb.
7/13 anonim válasza:
#1: Amúgy lehetnek is, ők már 2009 óta euróval fizetnek, a gazdaságuk stabilabb az 1000 éves államénál, a vasútvonalaik sokkal fejlettebbek, és akkor még sorolhatnám a pro-dolgokat az ő javukra... :D
8/13 anonim válasza:
7:
Vérnyomáscsökkentőkből és antibiotikumokból különösen kevés áll rendelkezésre Szlovákiában, ezek iránt nagy az érdeklődés a határhoz közeli gyógyszertárakban. Ondrej Sukel, a Szlovák Gyógyszerészi Kamara elnöke elismerte, hogy a gyógyszerhiány létező jelenség az országban.
9/13 anonim válasza:
#8: Itt is hiány van Rivotrilból meg pár egyéb gyógyszerből. Most akkor mi is ez a cikk?
10/13 anonim válasza:
#3 én is ennyit dolgozok, mégis kulturáltan tudok viselkedni másokkal. Hogy lehetséges ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!