Mért élnek az emberek "felnőttes" életet? Más is érez így?
Azt látom ebből a topicból is, hogy sokan emberfeletti erőfeszítéseket tesznek olyan dolgokért, amik feleslegesek, értéktelenek és örömöt sem okoznak. Utazás, autó, a szükségesnél többet tudó tárgyak, ingatlanok, gyerekek, állatok, stb.
És értetlenül nézem, minek.
Én örülök, ha nem kell ezekkel foglalkoznom, én ezt csak tehernek látom.
Ivás, cigaretta, ezek kifejezetten büdös és rossz ízű dolgok, és még drága is.
Még biztos jutna eszembe, ha törném a fejem.
Mért érdeklik ezek az embereket? Mért vonzódnak hozzájuk?
Kérdező,
Neked mi okoz örömöt?
mert abból kiindulva, hogy be vagy gubózódva, nekem elég depressziógyanúsnak tűnsz:D
Egyébként milyen kapcsolatot kell fenntartani a szolgáltatókkal? Egyszer megkötöd a szerződést, beállítod a csoportos beszedésit és kész, legközelebb akkor kell törődni vele, ha le akarod mondani.
20: "Az meg teljesen abszurd, hogy te utálsz utazni így nem érted más miért szeret."
Még mindig nem egyesével érdekelnek ezek a dolgok, és nem azok az esetek, amikor valakinek ez élvezetet okoz, hanem amikor szenved ettől, de mégis csinálja, mint a beidézett kommentelő. És hogy mitől veszíti el valaki a gyermekkori látását, megélését, vágyait és válik "felnőttessé".
Én biztos vagyok benne, hogy gyerekként senki nem szerette a cigarettát és nem arra vágyott, hogy reggel felkeljen, munkába menjen és tárgyakat vegyen, amiket aztán javítgatni, fenntartani kell, és ezzel teljen az élete.
De ha neked tényleg ez az élvezet mondjuk ahelyett, hogy sétálnál az erdőben és olvasnál, színházba, fürdőbe járnál, táncolnál, énekelnél, szerelmeskednél, barátkoznál, beszélgetnél, akkor meg mért nem tudod elmesélni nekem, hogy mit élsz meg ebben élvezetnek és miért? Mért leszel ideges ahelyett, hogy lelkes élménybeszámolóval megosztanád velem az örömeidet?
21: "Neked mi okoz örömöt?"
Például megtudni olyan dolgokat, amiket nem tudtam, nem értettem.:)
Veled beszélgetni például.:) <3
"Egyébként milyen kapcsolatot kell fenntartani a szolgáltatókkal? Egyszer megkötöd a szerződést, beállítod a csoportos beszedésit és kész, legközelebb akkor kell törődni vele, ha le akarod mondani."
Mázlista!:)
"és nem arra vágyott, hogy reggel felkeljen, munkába menjen és tárgyakat vegyen"
Még mindig ugyanazt tudom mondani: az, hogy reggel felkelek és munkába megyek, nem vágy, hanem szükség, hogy legyen mit zabálnom és hol laknom. Senki nem vágyik arra, hogy dolgozzon, a legtöbb embernek ez pénzforrás.
Kérdező, nem unod még?
Hányszor akarod még ezt feltenni?
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Ennyire irigy vagy mások életére? Akkor fejleszd magad, hogy több pénzt kereshess. Nem vagyunk egyformák. Nekem örömet okoz, ha utazhatok, világot láthatok és nem a négy fal között tespedek az év minden egyes napján.
Ha neked nem fontos a gyerek, nem baj, nem is kell szaporodnod. Ezek szerint rossz gyerekkorod is volt.
De azért engedtessék már meg, hogy más szüljön, alapítson családot, mert szeretne.
Mindenkinek mások az igényei. Te ilyen puritán vagy, egyszerű mint a faék.
Szerintem a cigi, alkohol általában társaság + mélypont miatt van.
Én nem tudom, nekem gyerekként is kb ezek voltak az álmaim. (Családalapítás, xy munka)
És gyerekként sem vetettem meg azt, aki alkoholt fogyaszt (de nem alkoholista), a dohányozást viszont most is megvetem (két nagymamám tüdőrákos)
Ezek azért alakultak ki, mert a szüleim egész jó példája volt előttem. Kicsiként a legtöbben "nagyok" akarnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!