Miért érzek ekkora szégyen érzetet amiatt hogy a testvérem viselkedik??
Figyelt kérdés
Szakított csütörtökön a 3éves kapcsolatával (és az elmúlt 2-3hónapban már beszélt egy 3. Féllel nyilván kiderült és emiatt lett vége a kapcsolatnak)és pénteken már találkozott is ezzel a csávóval, és nyilván le is feküdtek…
Tudom nincs semmi közöm hozzá mégis olyan mérhetetlen szégyen érzet van bennem hogy ő kicsit se érzi ezt gáznak.
Vagy csak én reagálom túl?
Ő 29 lány,
2023. jan. 15. 15:39
1/5 anonim válasza:
Mit foglalkozol vele,hogy kit szop le?
2/5 anonim válasza:
Ezt most én sem értem..Wow egy felnőtt nő azt csinál a testével amit akar, nahát. Nem kellett volna kapcsolat alatt beszélgetni, de ha jól értelmezem a kapcsolat lezárta után feküdtek csak le. Mi ebben a szégyen?
3/5 Kroms válasza:
Jobb, ha elfogadod, hogy a nők nem kötődnek másokhoz úgy, ahogy egy férfi. Ennek evolúciós okai vannak, ld. háborús özvegyek.
4/5 anonim válasza:
Ez vicces. 30 éves koromig férfiakkal voltam párkapcsolatban, aztán a sorozatos csalódások után (ott hagytak másik nőért, vagy csak nem kellett nekik a felelősség, stb), megpróbálkoztam a nőkkel és életem legjobb döntése volt.
5/5 anonim válasza:
Felnőtt ember, nem kell foglalkozni a magánéletével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!