Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Veletek is előfurdul hogy ha...

Veletek is előfurdul hogy ha rendőrt láttok az utcán, attól inkább féltek ahelyett hogy biztonságban éreznétek magatokat?

Figyelt kérdés

Büntetetlen előítéletű vagyok, de mégis félek tőlük valamiért.

Nagyon fura…

2023. jan. 13. 22:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
65%

Elp betores volt folyamatban es az arra meno rendor nem volt hajlando bejutni a hszba,h megnezze ,h tenyleg betores.

Nagy fekete nejlonzsakokat engedtek le az erkelyrol es egy furgonba pakoltak.

Rossz erzessel tolt el a rendor v katona latvanya,merf tudom,h korlatlan hatalmuk van a sima allpolgarral szemben. Ki is hasznaljak a helyzetuket.

Ezert orvendenek kozutalagnak foleg a rendorok.

2023. jan. 14. 06:40
 12/18 anonim ***** válasza:
64%

Valaki leszoritott az útról egy kanyarban, kár keletkezett az az autón, kishíján meghaltam

. Csak annyit láttam, hogy szerb rendszáma volt. A bajai rendőrség mellett ment volna el kb 10 perccel később, ha Szerbia felé haladt (nagy valószinűséggel). Felhívtam őket, hogy csak ki kell menni az épületből, mindjárt odaér, zöld szerb Skoda, en is ott vagyok hamarosan

Először az volt a gondjuk, hogy az ő területükön történt -e. Majd azt mondták, hogy menjek utána én, majd a határon biztos utólérem.

2023. jan. 14. 08:00
 13/18 senior10 ***** válasza:
82%
Én speciel abszolút letojom, feljelentést kellett már tennem, illetve tanúskodnom is kellett már rendőrségen, valamint igazoltattak is már. normálisak votlak. Nem követtem el semmit, mitől kellene félnem?
2023. jan. 14. 08:07
 14/18 anonim ***** válasza:
54%
Legtöbb ember inkább kellemetlenül érzi amgát a közelükben nem pedig biztonságban.
2023. jan. 14. 08:38
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Régen, az "átkosban". Ma már nem. Persze, a rendõrök is egész mások.
2023. jan. 14. 23:56
 16/18 anonim ***** válasza:
77%
Marhára nem értem mi ez a rendőrségtől való félelem. Valaki elmagyarázná! Munkám miatt sokat utazom. Külföldre is. Szlovén-osztrák határon állandó kontroll van, ahogyan az osztrák-német határon is. Általában megnézik az iratokat, és mehetek tovább. Nem rendőrállamban élünk. Nem visz el senkit csak úgy a rendőrség. Tényleg nem tudom megérteni mi ez a hülyeség, hogy félni kell a rendőrségtől.
2023. jan. 15. 00:08
 17/18 anonim ***** válasza:
50%
Volt már ilyen érzésem.
2023. jan. 15. 07:13
 18/18 Bálint6969 ***** válasza:
100%
Engem megnyugtat ha rendőrt látok. Legyenek csak minél többen. Igazoltattak már többször, kellett feljelentést tennem, tanúskodnom stb, mindig normálisak voltak. Aki meg azt hajtogatja hogy a "szemét disznók megbüntettek ezért meg azért" az ne a rendőrt szidja hanem magát mert törvényt sértett. Engem is büntettek már meg gyorshajtásért, tilosban parkolásért stb. Nem a rendőr hibája volt hanem az enyém, nem is pampogtam miatta.
2024. jan. 22. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!