Ha meglátsz egy rendőrt az félelmet vagy biztonságérzetet ad számodra?
Figyelt kérdés
2022. aug. 20. 16:10
2/17 anonim válasza:
Ha gyalog megyek akkor nem érdekel, ha autóval megyek akkor már ideges leszek. Nem szeretem ezeket. Bele akar kötni mindenbe.
3/17 anonim válasza:
A helyzettől függ.
Általában semleges, autóval az első 1-2 mondatig néha ijesztő (pedig egy kivétellel nem volt rossz tapasztalatom, akkor sem a minimális bírság (nem vettem észre egy újonnan kitett várakozni tilos táblát), hanem a lekezelő, arrogáns hangnem miatt.
Biztonságérzetet még nem adott a látványuk, talán azért, mert közvetlen megelőzően, hogy megjelentek volna, sosem féltem.
4/17 Metionin válasza:
Egyiket se, olyan mintha bármilyen más, munkáját végző embert látnék.
6/17 anonim válasza:
Arra vannak még rendőrök? 😲😀
Egyébként semmi,olyan mint egy normál ember aki éppen most dolgozik.
7/17 anonim válasza:
Biztonságot, de többnyire semleges.
9/17 anonim válasza:
Az esetek 99%-ában semleges.
Ha autóval közlekedem, akkor van bennem egy kisebb para, hogy biztos engem fog megállítani, pedig semmi okom a stresszelésre. :D
10/17 anonim válasza:
Attol fugg h van e epp nalam valami 🤣 De manapsag nem latni rendort szal no para
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!