Mégis hogy tudot 102 éves kort elérni keleti ágnes?
102 éves lett a világ legidősebb olimpiai bajnoka
Mi a hosszú élet titka?
Öhm.. abban a cikkben ahol erről olvastál.. nem szólaltatták meg az érintett högyet? És ha már megtették, nem teték fel az általad is megfogalmazott kérdést?
Nem egyszerűbb lenne nagoyn öreg emberek válaszait figyleni a kérdésben random akárkik helyett?
Én addig szeretnék élni amíg eszemnél vagyok és nem szorulok SENKINEK a segítségére a mindennapi teendőimhez.
Az hogy nem tudok futni a busz után az nem zavarna, de ha nem tudnám kitörölni a seggem egyedül az már meglehetősen.
A dédnagymamám tavaly hunyt el kilencvenhét évesen és szerinte kettő titka van a hosszú életnek: olyan emberekkel vedd körbe magad, akikkel szeretitek egymást és mindig csinálj valamit, mindig legyen egy munkád/hobbid, ami talpon tart szellemileg.
Számtalan tényezőből áll össze, hogy ki és mennyi ideig él(het), de a legfontosabbak biológiai szempontból a genetika és az életstílus, életvitel.
Amit utolsó dédikéje mondott azt az is alátámasztja, hogy ott van a Soros Gyuszi. 90 évesen Kínát shortolja, más meg 64 évesen idősotthonba megy.
Rendkívül fontos hogy az ember dolgoztassa az agyát, foglalkoztassa a világ! Legyen tág az érdeklődési köröd, fizikailag és szellemileg is legyél aktív. Akkor az esélyeid is megnőnek egy hosszú életre.
Nem tudom, és NEM IS ÉRDEKEL!
Állítom:
Az emberiség leghülyébb ötlete a minél hosszabb életkor elérése! (Persze ez nem egyenlő a betegségek elleni küzdelemmel...)
A TARTALMAS emberi élet elérése számomra kívánatosabb: és ez nem kortól függő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!