A magasságnak és testi erőnek van még jelentősége a társadalomban?
Figyelt kérdés
2023. jan. 9. 15:21
11/17 anonim válasza:
Persze, hogy van!
Mint itt írták is már (na meg nézz szét ilyen magassággal kapcsolatos kérdésekben itt) min. 180-nak kell lenned, hogy egy csaj szóba álljon veled. Az erőnek is van értelme, megvéded magad/párod/családod, ha szükséges. Ha nagy robosztus vagy nem igazán fognak beléd kötni meg a csajodnak odaszólni az utcán amikor mellette vagy.
Inkább legyél nagy és erős mint kicsi és gyenge.
12/17 anonim válasza:
A mai társadalomban sokkal kisebb ezeknek a tulajdonságoknak a jelentősége, mint régebben volt. De azért ma sem teljesen mindegy, hogy kinek milyen testi adottságai vannak.
13/17 Jól van ez így? válasza:
"Egy malomba, ahol zsákokat kell cipelni nem fognak felvenni egy cinegehuszárt:)" Na, a zsák cipelésnél pont előny, ha alacsony vagy, de erő az kell hozzá, egy kinézetre "cinegehuszár", meg lehet erős. Jó, amikor már a 6. sor magasba pakolsz, akkor kell egy zsák a földre lépcsőnek, vagy megkéred a magas kolegát, hogy segítsen.
14/17 anonim válasza:
Hogyne volna. Az ero, jo kiallas hatarozottsagot tukroz. Az emberek alapbol ugymond tiszteletet mutatnak szemtol szembe es amugy is rendesebbek a jol kinezo es dominans emberekkel. Teljesen mashogy allnak hozzam ismerosok meg ismeretlenek is miota ki vagyok gyurva mint par evvel ezelott. Pedig 180 alatt vagyok
16/17 anonim válasza:
A nők 180 FÖLÖTT nem állnak szóba manapság a férfiakkal, személyes tapasztalat. 195 centi körül vagyok, 26 évesen sosem volt barátnőm, ennyit a hülye tévhitekről.
17/17 anonim válasza:
Ha eleg jo csavo vagy nem erdekli oket.. 😏 Legyel par cmel magasabb es annyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!