Vannak itt olyan magyarok ,akiket a cigányok moreznak, mert azt hiszik róluk hogy ők is cigányok? Amugy elég vicces, aztán egy idő után rájönnek, hogy mégse lehetek az, mert nem úgy beszélek, meg viselkedek.
Nekem egy haverom szokta mondani, de vele vannak ilyen poénok köztünk, hogy "romás" dolgokat mutatunk vagy küldünk egymásnak. Egyikünk sem roma származású, de mindig szoktunk az ilyeneken röhögni. Ezt csak úgy leírtam.
De egyébként nem kell az ilyesmit komolyan venni tőlük. Ha akarnak valamit akkor nekem is "tesó" meg ilyeneket mondanak. Ez amolyan nyelvük járása. Szóval elég tenyérbe mászóak tudnak lenni. Nem is ismerem igazán és odajön tarhálni úgy, hogy "tesó".
A kreol nem cigány, de mit számít hogy genetikában vagy kultúrájában más ha kinézetre ugyanaz?!
A modern értelmesebb igényes cigányok sem szeretik ha a többihez hasonlítsák őket!
"3-as mi az hogy semleges? :)"
Nem magyar, de nem is roma.
5-ös akkor valami külföldinek néznek talán, mondjuk arab, dél amerikai vagy ilyesmi, de mondjuk ez nem jellemző Magyarországon. Pont ezért is skatulyáznak be mindenkit, akinek kicsit barnább a bőre, mint a falfehér, hogy már van benne egy vonóval, ami egy baromság, mert ezer másféle származás is lehet.
Emlékszem még általános iskolás koromban is összesúgtak mögöttem, hogy van aki szerint roma van aki szerint nem roma, ez is nagyon idegesítö volt. Utána meg bekerültem középiskolába ott is mindenki cigánynak nézett, aztán kellett egy fél év, mire leesett nekik hogy nem. Munkahelyeken is ez volt, sorolhatnám. Talán mikor külföldön voltam, ott álltak legközelebb az igazsághoz, hogy inkább ilyen mediterrán török spanyol olasznak néztek. De már leszarom egyébként.
Lehet hogy a honfoglaláskori magyarok kinézete, akik Nyugat.Közép Ázsiából jöttek sokkal inkább hasonlított az enyémre, mint a mostani sok szláv meg sváb elemmel felhígult magyarság. Mondjuk bennem is van jócskán az utóbbiból, de mégse az dominál kinézetben.
Jelen.
Félig iraki származású vagyok,gyerekként gyakran neztek romának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!