Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Transznemű nőnek, vagy transzn...

Transznemű nőnek, vagy transznemű férfinak lenni nehezebb az életben, a mai világban?

Figyelt kérdés

2023. jan. 7. 20:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Kívülállóként ezt a kérdést leginkább arra tudom hasonlítani, ami a homo témában történik a világban.

Két pasi: fúj, undorító stb... még a nők szerint is.

Két nő: hú de szexi, mutassátok!

2023. jan. 8. 10:00
 12/26 anonim ***** válasza:
82%

"benyögi hogy amúgy ő is nunis. Szerinted hány hetero nő mondaná hogy semmi gond"

Azt nem nyögi be, hogy transz?

"Egy férfiból lett nőnek nincs ilyen gondja"

Ne már, hogy te nem vennéd észre!

2023. jan. 8. 10:32
 13/26 anonim ***** válasza:
83%

11.

Talán meglep, de biológiai nők közül sem akar mindenki gyereket :)

Ezt általában még egy kapcsolat elején érdemes letisztázni.

Illetve olyat is ismerek, aki sajátot nem szeretne, de örökbefogadni igen.

Vannak meddő nők is, és van akinek a lombik sem segít, vagy nem vállalná be.

Nem hiszem, hogy a szülésben kéne mérni, ki nő és ki nem.

Amúgy szerintem az a korrekt, ha tud a partner arról, ha az illető transznemű, nem sok transzneműt ismerek, de mindegyik egyetért abban, hogy ezt már a legelején le kell tisztázni.

2023. jan. 8. 10:49
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Én azt vettem észre a férfi transzneműeket jobban elfogadják.
2023. jan. 8. 12:36
 15/26 anonim ***** válasza:
94%

Egyébként picit off, de tartós, komoly párkapcsolatban, amokor már együttélés van, mégis hogy titkolná el valaki, hogy transz? Elég kreténnek kell lenni, hogy valaki ne vegye észre, hogy a párja napi szinten injekciózza magát/gyógyszert szed/valami kenőcsöt ken, ami órákig szívódik be.

Párkapcsolatban ezt nem titkolod el sehogy sem, még ha minden működne is, se tudnád az életed végéig tartó hormonkezelést titkolni. Tehát a potenciális párkapcsolati partnerek már alapból nagyon durván le vannak szűkítve.

2023. jan. 8. 13:02
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
#14 Tisztában vagyok vele. Én se tervezek. De az ilyen kategóriába tartozóknál azt vettem észre, hogy ők igenis akarnak. És pont erről beszélek, hogy amíg létezik a meddőség és egyéb - gyakran gyógyítlatatlan - problémák a nőknél, addig hogy gondolja bárki, hogy egy ellenkező neműnek elég napi pár bogyót bevenni, és teljes női élete lehet egy külső műtét után? Hiába van kívül akármilyen teste, belül nem lehet úgy átvariálni, hogy az titkolható legyen. Egy egyszerű vérvizsgálat eredményeiből kiderülne, hogy valami nem oké.
2023. jan. 8. 15:51
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Transz nő szerintem nehezebb.

Alapból egy 180 centi magas 45 ös lábú férfi nem fog tudni magának rendes női cuccokat találni, csak neten vagy direkt ilyen boltban.

Transz férfi meg el tudja adni magát férfinek, csak rövid haj és férfias öltözködés is sokat dob. 1-2 műtét meg hormonok után egy átlag ember nem mondaná meg hogy nem vagy férfi.

Működő péniszt viszont biztosan nehezebb csinálni, mint egy vaginát.

2023. jan. 8. 17:22
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
A #2-est adom amúgy :D Leírja hogy nőnek lenni nehezebb, erre kifejti hogy férfinak lenni miért nehezebb :D
2023. jan. 11. 12:53
 19/26 anonim ***** válasza:
71%
#18, a #2-es azt írta, hogy transz nőnek nehezebb. Hogy férfi testbe születetteknek nehezebb. Márpedig a transz nők férfi testtel születnek.
2023. jan. 11. 16:51
 20/26 anonim ***** válasza:
81%

A transz nők az arcai a transz aktivizmusnak, csakis és kizárólag az ő problémáik körül forog a transzos párbeszéd, nyugaton nekik van megengedve hogy átgázoljanak mindenki máson (ha nő vagy, akkor kussolj ha egy transz nőt látsz a női wcben, ha leszbikus vagy, és nem randizol transz nőkkel, akkor bigott terf vagy, ha pl muszlim vagy, és vallási okokból nem használhatsz egy öltözőt bio. férfiakkal, akkor kussolj, mert a transz nők nem számítanak bio. férfiaknak) és a tényleges hatalommal bíró, magas hivatalt betöltő transzok között majdnem mindenki transz nő.

A transz férfiak szívják meg jobban "valamiért"... Ők is ugyanúgy áldozatai a transzfóbiának, ráadásul nekik van több vesztenivalójuk akkor is, ha elfogadják a transzokat (a transz férfiakat kiszolgáltatottá teszi, ha pl férfi börtönökbe zárják őket, vagy ha férfi öltözőben kell öltözniük, és abból sem lesz sok hasznuk ha pl sporteseményeken lehetőségük nyílik biológiai férfiak ellen versenyezni).

A transz férfiak bűnelkövetési rátája majdhogynem megegyezik a nőkével (=alacsony, míg a transz nőké a férfiakéhoz hasonló) márpedig kétlem hogy józan ésszel bárki azt mondaná, hogy így logikus lenne egy az egyben a férfiakhoz sorolni őket.

A transz férfiaknak ráadásul azokkal a problémákkal is szembe kell nézniük, amikkel a nőknek. A transzok viszonylag kis hányada engedheti meg magának a teljes nemi átalakítást, de még az is női biologiával él pár évtizedig, aki megváltoztatja a nemét, ergo ki vannak téve olyan veszélyeknek mint pl az erőszakból származó terhesség (a kisebbségi nők/transz férfiak nagyobb eséllyel lesznek megerőszakolva, és bántalmazva, mint az átlag nők. - ugye a transzság sokszor kéz a kézben jár a depresszióval, és elutasító szülőkkel, ami a tiniket és a fiatal felnőtteket kiszolgáltatottá teszi a legrosszabb fajta férfiaknak)

De jah... A transz nőknek rosszabb, mert köcsögnek hívják őket, ha parókát húznak. Vagy mi.

2023. jan. 12. 02:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!