Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Olyan férfi aki anyagilag...

Olyan férfi aki anyagilag kevésbé sikeres, hogy nézhet ki fiatalabbnak?

Figyelt kérdés

Volt gimis osztálytársam. Aki igazából egzisztenciális értelemben semmire nem vitte. Nem úgy értem hogy szakadt csöves, meg tengődik. De még autóval őt soha nem láttam, bicajjal jár gimi óta meg gyalog. Beszéltem vele, jövőre 40 de csak lakásbérlésre futja neki, miközben mindenkinek osztályból legalább saját lakása, sokunknak már családi háza van.

Semmilyen komoly sikert nem tud felmutatni, egzisztenciát stb.

Akkor hogy lehet hogy külsőre viszont ilyen kisimult, alig van ránc az arcán, sportos, semmi pocak vagy elhízás, izmos.

Szóval nekem ez nem stimmel, ilyen külseje annak szokott lenni ennyi idősen akinek az egzisztenciája komolyan meg van alapozva.

2023. jan. 7. 14:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Azon nem gondolkodtál el, hogy a külső nem feltétlenül van párhuzamban a LÁTSZAT egzisztenciális háttérrel?

Most attól, hogy saját lakása, háza van az embernek, még ugyanúgy nincsen sehol. Persze idővel amint kifizeti a banknak meg rokonoknak a tartozásokat akkor elmondhatja, hogy van lakása.

De ennyi. Az ingatlan is csak egy dolog mint az autó, telefon vagy akármi. Nem feltétlenül tesz boldoggá és a hiánya sem feltétlenül tesz boldogtalanná.

2023. jan. 7. 21:31
 12/13 anonim ***** válasza:
Az anyagi siker/sikertelenség és a fiatalos külső között nincs összefüggés.
2023. jan. 8. 07:50
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én még ilyen elmebeteg kérdésnek álcázott eszmefuttatás-halmazt nem olvastam. Külön-külön minden szegmense abszurd állatság. A végéről meg csak annyit, hogy a jól forgó mókuskerék hamarabb kopik, mint a hátsó-lépcsőház.
2023. jan. 8. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!