1/20 A kérdező kommentje:
Jó nagy markáns álla van neki, igazi based férfi.
2023. jan. 7. 10:42
2/20 anonim válasza:
Nekem nem, valahogy olyan önelégültséget(negatív értelemben) sugároz. Nem tetszik, hogy ennyire izmos, túlságosan komoly, az a macsó típus, úgy néz ki mint egy videójáték figura, ami már nekem nagyon nem természetes.
3/20 anonim válasza:
Bocs, de én nem szeretem az ilyen Magilla Gorilla-féle állattá gyúrt dinnyehordó testeket.
4/20 anonim válasza:
Határozottan nem. Minden szempontból túl sok, olyan, mint egy karikatúra
5/20 anonim válasza:
Jjaaaj, most megy a nagy duma, hogy túl izmos, meg hogy néz már ki fúúj. Aztán ha leszólitana egy szórakozóhelyen, 10 perc múlva már a golyóit lefetyelnétek!
Az ilyen pasiknak MINDIG van csajuk a LEGJOBBAK közül és mindig TÖBBEN is várnak a sorukra!
Amúgy kérdező, neked miért releváns, hogy a gyk megkeseredett, macskás nő közönségének mi a véleménye?
6/20 anonim válasza:
Képek alapján az arca egész jól néz ki, de a teste nekem is túl sok
9/20 anonim válasza:
Nem.
Számomra ez a test túl sok, egyszerűen úgy néz ki, mint egy akciófigura.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!