Szabad azért szólni, ha valakit utcán látok pisilni?
Figyelt kérdés
Egy 16-18 éves lányt láttam egy parkban pisilni, nem szóltam, de nem tudom jó döntés volt-e...2023. jan. 3. 16:00
2/11 anonim válasza:
Szólni kellett volna neki, hogy az a te területed, mert te már korábban megjelölted.
4/11 anonim válasza:
Már nyugodtan se lehet pisilni???
5/11 anonim válasza:
Miféle ember vagy te?
Persze, hogy ne szólj. Lehet vészhelyzet volt vagy beteg. Ki tudja? Vigyázz, te nehogy ilyen helyzetbe kerülj, mert megszól vmi nulla EQ s!
6/11 anonim válasza:
Ahelyett, hogy inkább aláfeküdtél volna.
7/11 anonim válasza:
Milyen park volt ez? Nem kamu a kérdés? Nem jellemző a nőkre, hogy közterületen pisilnek.
8/11 anonim válasza:
Szabadni szabad, de úgy mégis mi értelme volna? Attól még a cselekvés megtörtént, max utólag szólhatsz be, és megelőzésnek sem a legjobb, mert nyilván nem jókedvében pisil senki sem egy parkban. Ha nagyon pattogni akarsz, akkor inkább kezdeményezd az önkormányzatodnál, hogy intézzenek köztéri mosdókat a parkba és/vagy a város több pontjára, hogy ne kényszerüljenek az emberek ilyesmire.
9/11 anonim válasza:
Ha nekünk fiúknak szabad akkor nekik is. Egyenjogúság van.
10/11 anonim válasza:
Nem érdemes. Egy emberi szükségletet végez el, azért szólsz, ha valaki eszik, vagy lélegzik?
Hidd el, neki kellemetlenebb volt, mint neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!