Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Koldus ha cigit kap pénz...

Koldus ha cigit kap pénz helyett anyázik vagy neki az egyenértékű a pénzzel?

Figyelt kérdés
2023. jan. 3. 13:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#7: pont attól fognak tovább követelőzni, mert tudják, hogy te mindig adsz. Nem kell engedni nekik, meg becsicskulni, és akkor le fognak kopni, akármekkora darab vagy, meg akárhány kiló.
2023. jan. 4. 08:12
 12/14 A kérdező kommentje:

Nekem is van ilyen tapasztalatom részleges szomszédomat meg szántam párszor egy idő után a házam előtt ülvevárt amikor tudta hogy érkezem haza...

Mondjuk ő legalább nem követelőzöt

2023. jan. 4. 08:22
 13/14 anonim ***** válasza:
Persze.. iskolában is ez van. Ha gyenge vagy (nem fizikailag, hanem mentálisan), nem tudsz bánni azokkal, akik keményebbnek hiszik magukat, és hagyod, hogy csicskát csináljanak belőled, akkor utána rád fognak szállni. Egyik osztálytársam is csak azért vitt magával mindig 3 szendvicset, mert 2-t odaadott másnak.
2023. jan. 4. 08:27
 14/14 A kérdező kommentje:

Az is elég nagy baj hogy ezt nem tanítják az iskolában. Akinek gyengébben megy a matek vagy a kémia az - jó esetben - kap korrepetalast, akinek ez nem megy az aligha. Az max. büntetést kap ha vissza mer ütni.

Más kérdés hogy van olyan iskola is ahol ha gyengébben megy a matek akkor azt is beskatulyázás gyengébb képességű gyerekeknek pedig lehet hogy neki csak valami plusz kéne. Szóval mindig van lejjebb.

Az én olvasatomban már az is lejjebb van amikor ezek a tanárok tüntetéssel béremelést követelnek holott nem véletlen hogy csak az értékeli a munkájukat aki meg van félemlitve, aki hatalmon van az már nem....

2023. jan. 4. 08:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!