Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért érzi magát mindenki...

Miért érzi magát mindenki különbnek nálam? És miért mutassák ki nekem? Nekem is ki kéne mutatnom megvető pillantásokkal nekik hogy én meg őket nézem semmibe?

Figyelt kérdés

2023. jan. 2. 21:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Tele vagy megvetéssel, undorral és ezt mások megérzik. Akaratlanul is vonzod az ilyen embereket. Nálam is akkor jöttek a konfliktusok, amikor nem voltam rendben. Azzal hogy szítod a feszültséget, csak több bajt idézel magadra. Inkább magadat kéne lehiggasztanod, valahogy kezelni a benned lévő feszültségeket. Tök mindegy hogy néz rád, ha nem ilyen lennél, lehet hogy nem is találkoztál volna vele.
2023. jan. 2. 22:26
 12/13 A kérdező kommentje:
11' A múltkor pedig egy nő kiröhögött engem a hátam mögött a faluban. Én észre vettem, hátra fordultam. Szerinted reagáljak erre a félreértésre? Mondjak neki valamit? Például mondjam neki azt, amit ő gondol rólam? Azt gondolja rólam hogy hülye vagyok, és nem tudok semmiről semmit. Legközelebb célozgassak neki arra hogy hülye vagyok?? Komolyan kérdezem. Én nem értek ezekhez a játszmákhoz.
2023. jan. 2. 23:00
 13/13 anonim ***** válasza:
Biztosan tudod hogy min röhögött? És ha rajtad? Nem ismeri az életedet, röhöghet bármin, te meg leszarhatod. De szerintem te azért veszed fel, mert mélyen belül annyira frusztrált vagy már. Sokkal fontosabb lenne, hogy ne add tovább, pláne azoknak akik nem érdemlik meg.
2023. jan. 2. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!