Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak ezzel a hatalmas...

Mit csináljak ezzel a hatalmas irigykedéssel?

Figyelt kérdés
Olyan tanácsra lenne szükségem ami azt segíti, hogy fogadjam el a dolgokat és csak sodródjak és alkalmazkodjak. ha meg vmi nem sikerül akkor azt fogadjam el. Tehát ehhez kérek tanácsot, köszi

2023. jan. 2. 17:07
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
9-es, okoskodj csak, én tapasztalatból mondom
2023. jan. 2. 18:07
 12/22 A kérdező kommentje:
10-én arra az egy dologra vagyok irigy, nem rá, hanem az utazásra. Nem magára a személyre vagyok hanem arra az egy dologra.
2023. jan. 2. 18:08
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor menj, es utazz?😅 Solo traveling is létezik.
2023. jan. 2. 19:02
 14/22 A kérdező kommentje:
az szar
2023. jan. 2. 19:05
 15/22 anonim ***** válasza:
40%

Azért, mert te is tipikus az az ember lehetsz aki folyton csak panaszkodik de nem tesz semmit azért hogy jobb legyen neki. Ha bantja az egod hogy mas utazgat, torold le az instat, nem kell egesz nap azt nézed. De amugy sem latsz bele a masik eletebe. De biztos erre is tallasz majd kifogást, hogy miért nem. A solo traveling szar.. hat jó, oké. Akinek van önértékelése, és őszintén világot akar látni, az magában is elmenne.

Akkor keress valami közösséget, ahol talalkozhatsz utazó emberekkel, de erre is majd biztos mondasz valamit. Vagy nem is világot akarsz latni, hanem kipakolni te is, hogy neked milyen jo?:)

Az a baj veled, hogy ulsz a saját kis mocsaradban. Gorgeted az instat, a helyett hogy foglalnal szallast valami jo kis helyen, es elmennel utazni

2023. jan. 2. 19:28
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Pedig az önértékeléshez van nagyon sok köze.
2023. jan. 2. 22:38
 17/22 A kérdező kommentje:
mégis mi köze van hozzá mondd már el?
2023. jan. 2. 23:08
 18/22 anonim ***** válasza:
78%
Másokhoz viszonyítod magad, holott a te életed a tiéd, abból kell kihozni a legjobbat, még akkor is, ha nem sikerül. Ha másokat figyelsz, akaratlanul is azokat fogod lesni, akik által lepontozhatod magad. Szerintem itt a kulcs a hála lehetne, kezdve a kis lépésekkel: igaz hogy nem tudok utazni, de van kajám, folyik a víz a csapból, stb. Miért mások diktálják hogy mennyit ér az életed? Csak azért mert nem illeszkedsz a közbe.
2023. jan. 2. 23:32
 19/22 A kérdező kommentje:
A kérdésre nem kaptam választ. Milyen módszerekkel lehet elfogadni?
2023. jan. 3. 16:29
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Neked? Semmilyennel.

Minden sz@r . . .

2023. jan. 3. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!