Van még aki így újév napján depis és teljesen kilátástalannak lát mindent a jövőjét illetően?
Figyelt kérdés
2023. jan. 1. 21:56
2/10 anonim válasza:
nem vagyok depis, de tényleg kilátástalan minden.
3/10 anonim válasza:
Igen, én durván lehangolt vagyok.
4/10 anonim válasza:
Nem vagyok depis, de kilátástalan ebben az országban a jövő.
6/10 anonim válasza:
Igen, és minél többet gyk-zok annál rosszabb :D szerintem ha depis vagy jobb kerülni az oldalt
7/10 anonim válasza:
#6 nagy igazság. GYK lehúzza az embert.
8/10 anonim válasza:
Jelen. Nálam kb. életközepi válság van most. (F40)
9/10 anonim válasza:
Sajnos pesszimistán látom a jövőm. Úgy érzem sokszor hogy csak azért élünk mi kispolgárok hogy a parlamenti majmok jól éljenek tele legyen a zsebük. Évente megemelik a saját fizetésüket akkora összeggel amit én soha nem kereshetnék meg itthon, mellé még szétlopják az országot. Nekünk egyre nehezebb, örülök ha nem mínuszba jövök ki a kövi fizuig ők meg szórhatják a pénzt a mi munkánkon. Elnézésr az életről lehúzó válaszomért de ezt érzem, maffiák vannak a parlamentben.
10/10 anonim válasza:
Én, pl: Lesz -e valaha barátnőm.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!