Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Utálok a szüleimmel és a...

Utálok a szüleimmel és a testvéremmel élni mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sajnos nehezen megy főleg pénzügyileg az elfüggetlenedés. Nem akarom ezt érezni, de nekem már púp a hátamon a család. Soha nem mehetek el sehova, folyton itt kell rohadni a házban velük együtt. Semmi pénzem nincs, nem is ellenkezhetnék, mivel ők tartanak el. Most sincs munkám, pedig folyamatosan minden aljas melóra leadom a jelentkezésemet. Egyetemre tervezek menni jövőre, de fogalmam sincs hogy albérletre tudok -e majd költeni, na meg ha nem államira jutok be az is érdekes lesz. Igazándiból most csak beszélgetni szeretnék valakivel, mert nagyon magányosnak érzem magam.

2022. dec. 31. 19:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
#10 Azért ezt könnyű mondani. Még egy 20 éves ember is gyerek. Ő nem tudom mennyi lehet 18 ?
2022. dec. 31. 22:39
 12/20 A kérdező kommentje:
Értem én, de semmi nincs ingyen. Nyelvet tanulni egy ideig lehet autodidakta módon, de azután már szükség van tanárra. Angolt ha ügyi vagy talán meg tudod tanulni c1- es szinten magadtól, de csak azzal semmit nem érsz, mert az basic skill. Aztán az egy dolog, hogy Pesten van állás, de ha engem községből közeli városba nem vesznek fel és kifejezetten negatívum, hogy nem lakom helyben, akkor már bocsánat, de hogy a kínkeserves életbe vennének fel egy olyan helyre ahová nekem 2 óra az út? Na meg nincs jogosítványom, ezért teljes mértékben a mávra vagyok utalva pontosság terén. És nem tudom, hogy olvastad -e de egyetemre tervezek menni, az hogy nem kiút keresés számodra? Munkakeresés közben tanulok, nem csak a láblógatás megy.
2022. dec. 31. 22:43
 13/20 anonim ***** válasza:
68%

Először találj munkát, aztán menj egyetemre.

Az állandó kifogás nyafogás. Ilyen hozzáállással sosem fogsz előrébb jutni 1cm-ert sem.

Senki sem fog rajtad segiteni, ha te nem mozdulsz.

Egyszerüen te már ezt megszoktad és minden mozdulástól csak félsz.

Akkor csak maradj tovább egy helyben.

Pont.

2022. dec. 31. 23:10
 14/20 A kérdező kommentje:
Jelentkeztem munkákra, nem egy-kettőre legalább 30ra. Voltam állásinterjúkon is, de eddig nem jártam sikerrel. Viszont b2-es nyelvvizsgám meglett még ősz folyamán. Lehet nem túl jó a felfogóképességem, de ha ez sem jelent megmozdulást akkor magyarázd el számodra mi lenne az. Egy (fél) évet most kihagyok, de ennél többet én nem fogok vesztegetni. Egyetemre akarok menni és fogok is. Tanulás vagy képesítés nélkül egyébként sem végezhetnék el sok melót.
2022. dec. 31. 23:40
 15/20 anonim ***** válasza:

"folyton itt kell rohadni a házban"

Látom most az egyetemre hajtol a kérdésedet meg figyelmen kivül hagyod, mert ezek szerint megszoktad a rothadást.

2022. dec. 31. 23:47
 16/20 A kérdező kommentje:
Próbálkozom, de úgy látom ez érthetetlen néhány előttem hozzászólónak. Kívánom önökkel is legyenek ennyire megértőek ha munkakeresésre készülnek. BÚÉK!
2023. jan. 1. 00:22
 17/20 anonim ***** válasza:

Szia mindenkinek

En 19 (lassan20) eves lany vagyok es a szuleimmel elek meg mindig. (Tervezek koltozni majd a jovoben egy sajat csaladi hazba. Majd ha lesz pasim es oszehazasodunk stb.. tavoli jovo)

Mar 5 honapja dolgozom. 1.000-1.300€ heresek havonta. Abbol kb 450-500€ be adok a hazba. A tobbit meg megtartom (felre teszek havi 300-400€) a tobbi megmarad kolto penznek.

En nekem a szuleimmel nem a legjobb a kapcsolatom, de soha nem ereztem azt hogy "pup" a hatamon ahogy raadasul az ő csaladi hazukban élek..

2023. jan. 1. 05:36
 18/20 A kérdező kommentje:
#17: Örülök neked!
2023. jan. 1. 12:56
 19/20 anonim ***** válasza:
18: Ne örülj, hanem cselekedj és majd akkor örülj amit magad elértél!
2023. jan. 1. 18:49
 20/20 A kérdező kommentje:
Azon vagyok
2023. jan. 1. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!