Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek milyen lelkű...

Szerintetek milyen lelkű ember képes vágóhídon dolgozni ?

Figyelt kérdés
Én tuti nem csinálnám ezt még ingyen se, sajnálnám szegény állatokat így látni szóval bizonyára az érzékeny lelkizős emberek nem valók oda nem sírhatják el magukat munka közben elég durva lenne elhiszem
2022. dec. 30. 11:21
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
19 Lehet , de ha olyan jó körülmények közt voltak tartva, szívesen éltek volna még. A nagyüzemi körülmények közt tartott állatoknak viszont megváltás a halál.
2022. dec. 30. 13:58
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
20# Minden elismerésem a tiétek. Nem is tudom, hogy lehet ezt elviselni.
2022. dec. 30. 13:59
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Teljes mértékben egyet értek. Katasztrófás, mentő, rendőr. A mi munkánk sem fenékig tejfel.

Kitartást nektek is az ünnepek alatt!

(Egy rendőr)

2022. dec. 30. 14:08
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
#23-as! 20-as vagyok. Köszönöm, Nektek is nyugodt, eseménymentes szolgálatot kívánok.
2022. dec. 30. 14:28
 25/25 anonim ***** válasza:
49%
Pszichopata, érzéketlen. De ilyen is kell, hogy a többieknek legyen kolbász meg rántotthús, és nyugodtan falatozzák nem is gondolva arra mit esznek és az min ment keresztül.
2022. dec. 30. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!