Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Szavazással. Kedveled a...

Szavazással. Kedveled a tűzijátékot?

Figyelt kérdés

Gyerekkoromban igencsak kedveltem a tűzijátékot. Kedveltem még a hangját is.

(Azt is szeretem hallgatni, amikor "dörög az ég".)

Tulajdonképpen a tűzijáték hangját jobban kedveltem, mint a látványát.

Jó ideje viszont egészen más szempont alapján állok ehhez a témához.

A csecsemők, idősek, betegek, stb szeretnének pihenni.

Plusz rengeteg állat retteg attól a hangzavartól, amivel jár a tűzijáték!

Bármilyen szempont alapján Neked mi a véleményed a tűzijátékról, rakétázásról, petárdázásról?

2022. dec. 29. 01:55
A kérdező szavazást indított:
Kedvelem a tűzijátékot.
Nem kedvelem a tűzijátékot.
Érdektelen a téma számomra.
Célszerű lenne beszüntetni a tűzijátékot.
Egyéb.
Egyéb és lent kifejtem.
87 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem vicces hogyan gyűlöli a magyar nép a tűzjátékot, mégis minden augusztus 20 és szilveszter körül mekkora balhé van csinálva belőle. Én is így lettem nevelve utáltam is a tűzjátékot amikor kiköltöztem Londonba ahol a diwalitól a bonfire dayig folyamatosan durrogtatnak.furcsa is volt. Rájöttem itt valamiért senki nem háborog meg gyűlölködik miatta csak azok akiknek ugye mindig mindennel van valami bajuk.

Kérdeztem egyszer egy kerti partin amikor tűzjátékoztunk a munkatársakat, hogy nem félti a kutyát, hogy félni fog? Nevetve válaszolta dehogyis Chuck imádja a tűzjátékot.

2022. dec. 29. 02:13
 2/10 anonim válasza:
76%

Szép a tűzijáték, szeretem nézni, de megvan az ideje mikor lehet tűzijátékozni. Viszont nálunk is már hetekkel előtte hallom a nagy durrogtatást. Na, ez a bunkóság, az meg egyenesen életveszélyes, ha valaki nem fölfelé lövi, hanem a szembe szomszéd erkélyére például.

Mivel az emberek nem tudják felelősséggel kezelni, én ezért tiltanám be. Ha nem lennének oly sokan, akik sz@rnak bele a szabályokba, nekem semmi bajom nem lenne vele, sőt!

2022. dec. 29. 02:21
 3/10 anonim válasza:
63%
Alapvetően szeretem a látványát, szívesen nézem. Viszont az állatok miatt inkább lemondanék róla. Nekünk is volt olyan kutyánk, aki teljesen kikészült tőle, bár olyan is, aki le sem tojta. A sok ostoba birka embernek meg még 1000 év is kevés, hogy felfogják, a tűzijáték idejére be kell zárni őket és nem pont abban a 10 percben kell pisiltetni sem. De hát ez van, az emberek között egyre több a fogyatékos.
2022. dec. 29. 02:21
 4/10 anonim ***** válasza:
65%
Szeretem.Aki meg nyafog miatta,hogy fogja elviselni ha itt is háború lesz és éjjel-nappal lőnek,de nem tűzijátékot?
2022. dec. 29. 02:59
 5/10 anonim ***** válasza:
95%
Persze hogy szeretem sőt imádom. Az előírásoknak megfelelően használom.
2022. dec. 29. 08:54
 6/10 anonim ***** válasza:
56%

Alapvetően igen, de magánházaknál szerintem nincs helye.

Én bizonyos területi egységenként, mondjuk falvanként / kerületenként rendeznék egyet. Ez ugye előre meghatározott helyen és időben lenne és csak az piszkálna hozzá, aki tudja is, hogy mit csinál.

Az, hogy boldog-boldogtalan elkezd "lövöldözni" akárhol, az számomra elfogadhatatlan. És nem 10 percről van szó. Hivatalosan 12 óra, plusz mindig vannak, akik nem bírják ki, és napokkal előtte-utána még durrogtatnak.

Az én kutyám pl. azóta fél, hogy valaki épp a kapunk előtt (tömör kerítés van, nem láttam) lőtt el valami sz*rt, én is épp a kapu belső oldalán álltam, a kutya is a kerítés mellett, én is eléggé megijedtem.

2022. dec. 29. 09:08
 7/10 anonim ***** válasza:
20%
én nagyon szeretem, de szerintem nem éri meg azt a környezetkárosító hatást az a pár perc amíg kiélhetem a piromániás hajlamaiamat
2022. dec. 29. 11:24
 8/10 anonim ***** válasza:
20%
Szép a tuzijatek igen, de nem eri meg sem a penz miatt sem a sok remult allatka miatt akik emiatt felnek es elszoknek ijedtukben.
2022. dec. 29. 14:00
 9/10 NTBS ***** válasza:
0%
Nem szeretem.
2022. dec. 29. 19:52
 10/10 anonim ***** válasza:
92%
Akinek ez nem tetszik mindent elvennének azoktól akik szeretik minden féle formában. Ha azt mondanád kimennél szántóföldes részre az ugyan úgy nem tetszene nekik. A leg semmirevalóbb parazita körök akik igazán keverik mindenben a szart évek óta politikai műbalhét csinálnak ebből reflektorfényért cserébe. Másrész az életben napi szinten ennél egy átlagembernek jóval kellemetlenebb dolgokat el kell viselnie. Azt is tegyük hozzá ez nem szavazás kérdése mert mindig is lesz egy nagy számú embertömeg akinek erre igénye van és így vagy úgy megoldják. És én ezt az elvet támogatom is hogy ne legyenek az emberek marionettbábúk. Mert egy olyan néptől mindent el lehet venni, és a rabszolgaságon kívül aminek kussban kell lennie meg a semmiért szarrá dolgoznia magát nincs más szerepük az adott társadalomban. Aki szereti vegyen meg minden félét akár lehet akár nem.
2022. dec. 30. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!