Mit csináljak ha nagyon uunatkozom?
Ez egy felnőttes gyakorlat lesz.
Gondolj arra, hogy dolgoznod kell, vagy válság van, meghal mindenki körülötted és egyedül vagy. Gondolj arra, miben lenne hiányod ekkor.
Egy edzett, tűrőképes test jól jönne, amivel meg tudod védeni is magad? Kigyakorolt ütések? Vagy ha visszanézel öregkorodban, hogy fáj mindened, mi lett volna, ha végig jógázol 10-60 percet a napjaidban, ami neked is feldobja a közérzeted és egészséges vagy tőle?
Vagy mondjuk mi lenne, ha egyedül lennél és éheznél. Tudnád mit egyél? Tudnád hogyan készíts olcsón finom ételt?
Szóval, én mikor egyedül kezdtem el lakni, akkor mindez rámjött, hogy életképtelen vagyok, pedig ezer évem lett volna kigyakorolni mindent, csak leszartam. Bár kevés esélyét látom hogy önmagad megtanuld kényszeríteni ezekre, hogy önfegyelmet és erőt tanulj, de hátha különleges vagy és az élet komolyságára felkészülsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!