Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nőknek ha szólok hogy bugyijuk...

Nőknek ha szólok hogy bugyijuk kilátszik vagy szösz van a posijukon az bunkóság?

Figyelt kérdés

Jó párszor előfordult, hogy valahol állok pénztárnál vagy metrón stb. és látom nő fenekén van egy tollpihe, szösz és ilyenkor szóltam hogy ott van.

Erre általában zavartan, ijedten megköszöni, kicsit elmosolyodik néha és ha barátnőkkel van akkor szinte mindig mikor arréb mentem, hallom hogy felnevetnek.

Bárban, klubban meg ha rövid kis ruhában vannak, és leülnek alacsony székekre akkor sokszor kivillan combjuk közül, szinte világít a bugyijuk.

Gondoltam biztos zavarná ha tudná mennyien nézik, ezért párszor mondtam amikor egyik barátnője arra jött mellettem a pulthoz.

Aztán utána is látom hogy hangosan felnevettek, mikor megtudta.

2022. dec. 27. 23:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Bunkóság igen. Mit foglalkozol vele.
2022. dec. 28. 00:12
 2/14 anonim ***** válasza:
75%

Zavarban volt, azért nevetett. Akkor is így tettek volna ha egy másik nő szól neki róla.

Soha nem értettem miért jó az valakinek ha észrevesz egy ilyet de nem szól az illetőnek. Nagyon kellemetlen ha később kiderül, hogy már milyen régóta mindenki látta és senki nem szólt róla.

Jól tetted hogy szóltál. Csak hát utána az illető zavarba jön és így viselkedik, esetleg még bolondabb módon. De ez nem neked szól hanem a helyzetnek, hogy ott volt rajta a szösz vagy hogy kilátszott a bugyija.

persze csak ha nem szándékosan mutogatta.

2022. dec. 28. 00:12
 3/14 anonim ***** válasza:
85%

Mondjuk egy szösz miatt nem hiszem hogy kéne, de a másik esetben az a legjobb, ha diszkréten szólsz.

És igen, valószínűleg csak azért nevettek, mert zavarban voltak.

2022. dec. 28. 00:17
 4/14 anonim ***** válasza:
87%

"Bárban, klubban meg ha rövid kis ruhában vannak, és leülnek alacsony székekre akkor sokszor kivillan combjuk közül, szinte világít a bugyijuk."

És szerinted ők, akik már nem először hordanak ilyet, nem tudják ezt? Pont azért nevetnek, mert olyan idióta nincs, aki emiatt odamegy szólni. Aztán mégis.

2022. dec. 28. 00:24
 5/14 anonim ***** válasza:
51%
Aha, tahóság. Ne csináld.
2022. dec. 28. 00:33
 6/14 anonim ***** válasza:
87%

"Bárban, klubban meg ha rövid kis ruhában vannak, és leülnek alacsony székekre akkor sokszor kivillan combjuk közül, szinte világít a bugyijuk."

Pont azért vesznek fel ilyen ruhát ..

2022. dec. 28. 07:09
 7/14 anonim ***** válasza:
61%
Kínjukban nevetnek, hogy egy perverz bámulja a seggüket, aztán lihegve odamegy szólni róla.
2022. dec. 28. 08:37
 8/14 anonim ***** válasza:
53%
Ha ilyen figyelmes vagy akkor menj ki egy építkezésre nyáron és szólj a munkásoknak hogy kilátszik a kőműves dekoltásuk!
2022. dec. 28. 08:46
 9/14 anonim ***** válasza:
35%
A szösz miatt szerintem nem fontos szólni, de ha kinn van alsó tájékon amit nem kéne mutatni, arra illik szólni. Kellemetlen úgy végigmenni a városon illetve a mai világban le fogják videózni és felteszik. Szóval menj oda diszkréten és halkan jelezd.
2022. dec. 28. 10:01
 10/14 anonim ***** válasza:
64%
Pasik popsikáján is észreveszed a szöszöket?
2022. dec. 28. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!