Abban mi olyan tragédia ha valaki egyedül tölti az ünnepeket miért kell abba bele halni?
Most ha valami másképp történik, mint ahogy te akarod, akkor az rossz.
Más nem szeretne egyedül lenni, neki rossz a magány, ennyi.
De, azzal sincs baj, hogy te egyedül lennél.
4-5.
A szeretet önmagadban is érezheted.
Hiszen ahogy a boldogság, a szeretet is egy tudatállapot.
Én bár szeretek egyedül lenni, nekem mondjuk minden álmom lenne valakit szeretni és együtt élni vele. De... Ez a karácsonyi nyafogás nekem is túlzàs. Aki nem tud egyedül létezni, az augusztus 6-án is szenved, meg március11-én, stb... Aki még kibírja egydül és nem picsog, az karácsonykor sem picsog, még akár Jézus születését is meg tudja ünnepelni egymaga...
Mert ezt valahogy ma màr a többség elfelejti, hogy mi is az a karácsony...
Öt éve hagyott el a párom,nem sokkal karácsony előtt.Azt hittem,belerokkanok...Sosem szerettem így senkit,pedig nem az első volt az életemben.
Öt év óta mindenhová magamban járok és egyáltalán nem nevezném egy kiegyensúlyozott állapotnak. Férfi létemre nem szégyellem,hogy vannak könnyeim,mert ez az állapot előhozza.Ráadásul a környezetem erre még rá is tesz. Semmi,de semmi örömem nincs az életben. Biodíszletnek érzem magam.
Voltak ismerkedési próbálkozások,de irreális elvárások és kamuzás,linkelés miatt nem lett semmi eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!