Mit csinált volna velem a box edző, ha visszamegyek?
Régen megcsináltam egy két hülyeséget, most mondom már nem csinálnék iyeneket, a bíróság akkor el is ítélt.
Még 2013-ban Debrecenben elmentem egy edzésre, vittem váltó ruhát, hogy kick-boxra jöttem edző úr, szeretnék edzeni. Mondta is, hogy álljak be nyugodtan, beálltam és csináltam azt amit a többi. Megjegyzem, nem egy sportos alkat vagyok, életemben nem boxoltam, azt sem tudom mi a kick box, engem mindenki meg tudna verni. Én azért mentem oda, hogy az öltözőből pènzt lopjak. Egyszer csak azt mondta az edző, hogy menjen mindenki fusdon le 3 km-t, van rá 25 perc. Nekem azt mondta, hogy mivel én új vagyok, nekem nem kell, majd legközelebb. Mondtam is, hogy én akkor most megyek, legközelebb már többet csinálok és harmadjára futok is. Nyilván ez a próbaedzés ingyenes volt még. Mondta is, hogy örömmel vár, járjak is. Én ekkor elköszöntem, a többiek elmentek futni az edző meg bevonult valami mellékterembe rendet rakni. Visszaöltöztem és az egyik gyerek pénztárcájából elloptam sz@ros 7 ezer forintot. Azt hittem többet lopok. Amikor kivettem a 7 rugót, mdntem is, természetesen többet nem mentem. Nyilván mindenki tudta, hogy az újgyerek volt, nem is jött többet vissza. Ez volt 2013 májusban.
Majd hónapok múlva októberben várom a buszmegállóban a buszt és megáll egy kocsi, kinéz rám egy kopasz kigyurt férfi és bólogat. Megismertem, hogy a kick box edző. Kiszállt, odajött és azt mondta, hogy mikor akarom visszaadni a pénzt, ugyanis elloptam tőlük 7 ezer forintot. Mondtam, én nem tudom miről beszél. Azt mondta, hogy ő most nem nyúl hozzám, hanem szépen vigyem vissza a pénzt a boxterembe. Mondta, ha nem viszem vissza, akkor meg fogja tudni, hogy ki vagyok. Azt is mondta, hogy tudom, hogy hova kell vinni a pénzt. Én nem szóltam semmit, ment visszaült a kocsiba és elment, de intettem neki és mondtam, hogy várjon már... vmit akartam neki mondani, de nem érdekelte, elment.
Hát felvázoktam egy multat, de azért ilyen részletesen, hogy értsétek.
Ma gondolkodtam volna, hogy mi lett volna, ha visszamegyek. Ugyanis nem mentem én vissza, dehogy.
Szerintetek, ha monjuk másnap fogok 7 ezer forintot és visszamegyek a boxterembe, hogy hoztam vissza a pénzt, amit tavasszal elvittem, akkor ott az edző lehet úgy megvert volna mint a sicc? Vagy az vert volna meg, akitől elhoztam? Esetleg hívták volna ott a rendőrséget? Vagy azt mondták volna, hogy nincs rendőr, nem is bántottak volna, hanem azt mondták volna, hogy miért ilyem gerinces, hogy visszahozta, ezért nem csinálnak ügyet, de többet meg ne lássanak arrafelé? Mi lett volna szerintetek? Mai napig nem tudom a választ.
Ühh. Jó, h felhoztátok a kravmagát. Kravmagásokhoz is bementem lopni, ami este 6 körül volt a debreceni Irinyi középiskola tornatermében, hab a tortán, hogy oda rendőrök is jártak edzeni és én meg besurrantam az öltözőjükbe és elhoztam 10 ezer forintot. Akk még a régi 10 ezres volt, új nem volt. Okyat hoztam. Épp lehet rendőrtől hoztam el, bent mit sem sejtve, h az öltözőbe tolvaj járt. Azt hiszem, ha ott elkapnak, akkor egyből a rendőségen estéztem volna.
De megbűnhődtem ezekért, hisz börtönbe is voltam.
Szerintem csak az adrenalin fuggosegbol csinalod.
Ugyanezt az erzest adja meg,ha mondjuk behajtokent dolgozol.
Am karácsonykor is működött a lopásom, ahol ünnepséget tatottak, karácsonykor is besurrantam, hogy elvigyem azt a pénzt.
Csak azért írom, mert én vállalom nyíltan, hogy régen "ROSSZAT" csináltam.
Már nem csinálom. Megjavultam.
Én keresztény ember vagyok, isten hívő és olvasom mindennap a bibliát.
Te is #12 ne mondd másra, h "semmirekellő" , hanem javulj meg, mert ha így beszélsz rendes ember nem lehetsz.
Mindenkinek üzenem kommentelők:
Ti is Istenben higyjetek, keresztenyek legyetek, bibliázzatok.
"Mi lett volna szerintetek? Mai napig nem tudom a választ."
És nekünk honnan kellene/lehetne ezt tudni? Nem sok értelme van az egész kérdésnek.
Ha valóban megváltoztál, akkor ne térj vissza a régi hibáidhoz, aztán kész.
A legtöbb ember nem lop. Mi sem lopunk másoktól. Főleg nem gyerekektől.
Szóval ki is a semmirekellő? Persze, hogy te.
Írhatod itt, hogy minden nap olvasod a bibliát. Közben meg karácsonyi vásáron lopsz meg másokat. Akkor aztán sok értelme van olvasgatni. Vagyis olvasni lehet, csak te semmit nem tartasz meg belőle.
Álszent kis suttyó. :D
Ha jól értem, a kis suttyó Levi még régebben lopott a karácsonyi vásáron, és a börtönben "tért meg". Hogy mennyire, az más kérdés.
Levike, visszafizetted már négyszeresen, amit elloptál? Csak mert a Bibliában ez is benne van, nem csak az, hogy megbánod, meg bocsánatot kérsz Istentől ill. a paptól.
Attól is bocsánatot kell kérni, akivel szemben vétkeztél, őt is ki kell engesztelned. Na ez megtörtént?
Voltál börtönben, szuper. De ettől még a megkárosított embereknek nem lett jobb, elvetted a pénzüket, mehettek miattad a rendőrségre, a bíróságra esetleg... tehát az idejüket is raboltad.
Jóvá tetted már a bűnöd?!
Nincs bocsánat számodra. A teremtő nem bocsájt meg.
Remélem rendesen betörtek a sitten. Azt írod a 2013-as években voltál aktív.
Valószínű lecsúsztál a sorállományról, na ott nem sokáig húztad volna, azt garantálom.
Elsőre ment volna a "pokrócozás" ( rád esik a pokróc aztán vagy felkelsz -vagy nem) másodikra a "seprűzés" (persze csak ijesztgetésből- vagy nem)
:)
Mi ezt így intéztük, a hozzád hasonlókkal.
Harmadik eset soha többet nem fordult volna elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!