Mióta lett divat 5-6 hónap után megkérni a másik ember kezét? Nagyon sok ismerősömnél látom most karácsonykor, hogy megkérték a barátnőjük kezét, legtöbben még fél éve sincsenek együtt.
Figyelt kérdés
De nem csak az ismerőseim mondják ezt, hanem hallottam beszélgetéseknél is, hogy ez tök gyakori, a kolléganőm kezét pl 2 hónap után kérték meg :D2022. dec. 25. 15:29
11/15 anonim válasza:
Szerintem azért lett nagy divat, mert a közösségi média a fénykorát éli, és sok ember szeretné ezt kiposztolni. Én abszolút nem támogatom ezt, hiszen pár hónap alatt még rózsaszín köd van, nem ismerik meg az emberek egymást olyan jól. Jó persze van kivétel, de többnyire ezek nem lesznek tartósak. Én magát a kiposztolást is személytelennek tartom egy leánykérésnél, hiszen az két ember boldogságát kéne jelentse, nem azt hogy, eljegyeztek és lehet irigykedni meg gyűrűt mutogatni. De ez csak az én véleményem.
12/15 anonim válasza:
Anyagi előnyszerzés miatt is pl. Beházasodik a gazdag családba.
13/15 anonim válasza:
Régen is volt ennyi férfi, aki ilyen korán kérte meg a párja kezét, csak az nem volt divat, hogy ezt kiteregessék ország-világ előtt instán meg facebookon, azért tűnik annyival többnek.
14/15 anonim válasza:
Engem is 6 hónap után kértek meg,26 éves házasok vagyunk.
15/15 anonim válasza:
Csok, babavaro, és a többi segêly.... Oszt ha megvan már az X db gyerek, akkor majd elválnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!