Szerinted melyik női arcforma a legszebb?
Nekem a legjobban a szív alakú tetszik, tehát hegyes, karcsú áll, valamit oldalt enyhén szögletes állkapocs, ami megadja a szív formáját.
Nektek melyik típus jön be/tetszik leginkább? (Lenti linken vannak az illusztrációk)
A kerek.
Nekem gyémánt van, és utálom.
Az arca többi vonásaival együtt számít , azzal együtt kell nézni. Mert, akár bármilyen arcformával létezhetnek gyönyörű nők. Ha csak egy is van, már teljesült.
Ezzel az arccal, ami ide van rajzolva, a legszebb nekem egyértelműen az a sqare, a második meg a rectangular; de a sqare kiemelkedik közülük ilyen arcvonásokkal tehát. De másik arcvonásokhoz meg lehet, hogy másmilyen fejforma passzol, ahogy a leggyönyörűbb lesz; és akkor akár ami ezen a képen nem annyira előnyör arcforma/fejforma; az másik arcvonásokkal még kiemelkedőbb is lehet akár; mint most itt a sqare-formával megrajzolt. Tehát, nem mindegy az arcvonások hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!