Bántad már meg idén, hogy szenteste/karácsonykor fel mertél lépni a fb-ra...?
Engem nem érint meg a sok karácsonyi kitett idill.
Évekkel ezelott voltam fent.
Egyik képen pl, az exem a másik nőjével. Poénosan grimaszolnak a fa elott. Csak azt éreztem hogy de jó nélküle, szegény nő. (Iszákos bántalmazó), azóta szét is mentek.
Másik kép pl volt osztalytarsam a másik sulibol a másik volt osztalytarsammal, családi idill gyerekkel.
Mindkettő okos diplomás, a pasi kicsit béna csicska, anno udvarolt nekem tizenévesen, már akkor is elhajtottam, amiért olyan bárgyú, az a jofiurendespasi styl, akiben semmi izgato vagy izgalmas nincs nekem, és talált magának egy ugyanilyen rendesjo feleséget.
Szerintem összeillenek. Szép család. De igy ránézve is unalmas idill nekem az egész.
Apa anya gyerekek vigyor csíz oszt'jovan.
Aztán "bnőm", aki kisbaba mellett is fekete neylonharisnya meg p.nába huzott legginsekben nyomja karácsonyi fotókon is, hát örülök valahogy annak, hogy nemnagyon vagyunk kapcsolatban sem.
Ő olyan tipus, aki összejott már családos apukakollegával is(Ignoráltam)
Kb ilyen amikor én karácsonyi fotókat látok. Nincs egyetlen egy sem, ami érdekelne, vagy megmozgatna bennem vmit.
Inkább a meghato videok! Na azokat néha meg is könnyezem viszont.
Pl ez
(De ez szerintem csak felnőtteknek vagy családosaknak megy csak át)
A lepontozók akkor belesnek valszeg a kategoriákba.
Szánalmas.
Nem. Egyrészt nem nagyon szoktam Facebookot nézegetni (csak pár csoportot, amiket szeretek), másrészt annyira nem érdekel, mert tudom, hogy nem valósak a képek. Nem rosszindulatból mondom, legyenek boldogok, de valahogy nem hitelesek ezek a képek, mikor közben hallom, hogy pl. ismerősöm palija börtönből szabadult és iszákos az egész család. Vagy hogy mosolyog a pár, de y nő gyerekei évekig bent voltak az intézetben, amíg ő putriban lakott és krva volt, meg drogozott.
Aki tényleg annyira boldog, az tud magában is boldog lenni, nem kell neki a közönség.
Nem másokat minősítenek a képmutatók, hanem magukat minősítik. Az ő képeik, ő életük.
Az ismerősök nem barátok, nem válogatott szelektált kapcsolatrendszer egy közösségi kapcsolatrendszer.
Akiknek van ezeregy ismerőse abbol lehet van 2 igaz barátja és nem több.
De minek annyi ismerős, több ezer vagy száz? Engem is jelölnek be emberek, csak mert egy helyen dolgozunk, de ha nem is ismerem igazán, nem beszélünk, akkor miért kéne visszajelölnöm? :D
Én azt vettem észre, hogy egyre jobban fogyatkozik ezeknek az embereknek a száma.
előtte mindenki pakolt fel karácsonyfákat, meg a boldog tökéletes szerelmes pár...képeket.
Fogyatkozik.
egyébként.....
Meg kell nézni hány lájkot kap egy olyan kép amin a csaj a pasijával pózol....és mennyit amin a csaj egyedül van és szépen kedvesen mosolyog....
instagramon is ezt látni sok képnél...a csaj egyedül a képen kissé szexisen---1000 like, a pasijával...43 like
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!